ILTW odlazi na pauzu, Nigma dovodi Fatu

12.04.2022

15:40

0

Posle izuzetno razočaravajućih rezultata u tekućoj DPC sezoni, Nigma carry Igor ”ILTW” Filatov je odlučio da ode na pauzu

ILTW odlazi na pauzu, Nigma dovodi Fatu
Screenshot 2022-04-12 at 17.24.12 - Copyright Nigma Galaxy

Posle izuzetno razočaravajućih rezultata u tekućoj DPC sezoni, Nigma carry Igor ”ILTW” Filatov je odlučio da ode na pauzu. Za ekipu će do kraja sezone nastupati Adrian ”Fata” Trinks.

Posle katastrofalnih rezultata u evropskoj ligi prolećne DPC sezone (trenutno su 0-5 u grupi!), uopšte nas nije iznenadilo što je ILTW odlučio da se malo odmori od profesionalne Dote 2, a da ne pominjemo negativne komentare koje svakodnevno dobija na socijalnim mrežama.

Ekipi se kao izmena pridružio Fata, koji je nedavno izbačen iz Tundre, tima koji osnovao i predvodio kao kapiten.

Sa trenutnim rezultatima, ogromne su šanse da će Nigma pasti u drugu diviziju. Ovde se Fata nalazi u prilično nezavidnoj poziciji, pošto su Nigmi do kraja sezone ostali mečevi protiv dve veoma jake ekipe, Secret-a i Liquid-a.

Kako je Nigma ostala bez carry igrača, na poziciju 1 jedan će uskočiti Miracle- koji je do sada igrao mid, dok će na njegovo mesto doći upravo Fata. Iako je Fata proteklih godina uglavnom igrao kao support i kapiten, mid je Fatina originalna pozicija iz ranih dana Dote 2, u timovima poput Mouz-a i Cloud9-a.

Nigma svoj prvi meč sa novim sastavom igra danas u 15:00 časova protiv Liquid-a. Možete ga pratiti na zvaničnom Dreamleague Twitch kanalu.

Za Nigma Galaxy nastupaju:

Miracle-
Fata
MinD_ContRoL
GH
Kuroky

Kako će se Fata snaći na midu? Da li će Nigma uspeti da uzme svoju prvu pobedu u tekućoj sezoni?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike