T1 bez poraza i pred poslednji vikend LCK grupne faze

18.03.2022

16:43

0

Da li to znači da se League of Legends legendi, Faker-u, smeši još jedan trofej?

T1 bez poraza i pred poslednji vikend LCK grupne faze
Screenshot 2022-03-18 at 17.51.34 - Copyright LCK

T1 sjajno igra u grupnoj fazi LCK Spring 2022, a da li to znači da se League of Legends legendi, Faker-u, smeši još jedan trofej?

LCK liga je brutalna. Ne morate da gledate svaki LCK Split da bi znali da samo detalji prave razliku između najboljih šest južnokorejskih ekipa. Zato je impresivno videti da i nakon gotovo devet nedelja T1 stoji kao jedini neporaženi tim u ligi. Od kada se LCK igra u današnjem formatu, ni jednoj ekipi nije pošlo za rukom da završi grupnu fazu bez poraza. Najbliže što je neko došao je bio upravo stari SK Telecom T1, koji je LCK Summer 2015 završio sa rezultatom 17-1, piše portal "Rur.rs".

U grupnoj fazi je ostalo da se odigra još samo četiri meča, tako da ćemo nakon vikenda znati tačan raspored ekipa i ko prolazi u plej-of. Faker i kompanija igraju poslednji meč u nedelju protiv ekipe DRX koja je takođe obezbedila mesto u narednoj fazi. Sigurni učesnici završne faze LCK-a su T1, Gen.G Esports, DAMWON Gaming i DRX, a jedna od ekipa Brion Esports, KT Rolster i Freecs će ostati razočarana.

Timovi koji su ostali bez svake šanse su Nongshim RedForce i Hanwha Life Esports, a organizacije su imale velikih problema sa igračima zaraženim COVID-19. SANDBOX Gaming je takođe završio LCK Spring 2022. U nastavku pogledajte koje parove ćemo gledati ovog vikenda.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike