G2 finalizirao svoj Valorant sastav za narednu sezonu

24.12.2021

17:38

0

Autor: 24sedam

Sva trojica dolaze iz redova španske ekipe Giants

G2 finalizirao svoj Valorant sastav za narednu sezonu
2021-12-24_173759 - Copyright G2 Esports

G2 je sinoć i zvanično finalizirao svoj Valorant sastav za narednu sezonu, a kao što smo i preneli pre nedelju dana, stigli su Aro “hoody” Peltokangas, Johan “Meddo” Lundborg, kao i trener Danil “pipsoN” Meščerjakov.

Hose Luis ”koldamenta” Herero je ekipu napustio početkom meseca, a juče je potvrđeno da će Vasim ”keloqz” Cista biti prebačen na klupu dok sve dok mu organizacija ne pronađe novi angažman. Oba igrača su na trenutke pokazali da mogu da imaju svetlu budućnost, ali takođe nisu dovoljno dokazali organizaciji da mogu biti konstantni na samom vrhu, što je neophodno kada igrate za G2.

Što se tiče samih pojačanja, sva trojica dolaze iz redova španske ekipe Giants, koja takođe nije imala blistavu sezonu iza sebe. Iskreno sam očekivao da će pokušati da dovedu malo veća imena, ali su ovakva pojačanja baš ono što im je možda potrebno. Oni u ekipi već imaju zvezde kao što su Mixwell i Nukkye, kojima je potrebna prava podrška i dobar kapiten da bi dostigli svoj potencijal, a možda je baš to ono što im Hoody i Meddo mogu ponuditi.

Pošto je takođe potpisan i Pipson, organizaciju će napustiti Nil “neilzinho” Finli, koji je bio prvi trener ekipe od početka 2021. godine.

Za G2 će u narednoj godini nastupati:

  • Mixwell
  • Nukkye
  • Avova
  • Hoody
  • Meddo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike