Pevač grupe Imagine Dragons perfektno otpevao ”Enemy” čekajući početak novog LoL meča

24.12.2021

16:35

0

Autor: 24sedam

Ovo nije za njega bio prvi put da sarađuje sa Riotom

Pevač grupe Imagine Dragons perfektno otpevao ”Enemy” čekajući početak novog LoL meča
2021-12-24_173106 - Copyright Imagine Dragons/ Riot Games

Pevač grupe Imagine Dragons, Den Rejnolds, čekajući da počne novi League of Legends meč, otpevao je perfektno refren hit pesme ”Enemy”, koja vam je najpoznatija kao pesma koja se čuje tokom uvodne špice za ”Arcane”.

Ukoliko ste pratili stream Drua ”Midbeast” Timbsa, mogli ste da primetite da je igrao League of Legends sa frontmenom poznate grupe Imagine Dragons. Dok su čekali da počne novi meč, Den je počeo da pevuši nekoliko strofa iz popularne pesme, koju je za nešto više od mesec dana poslušalo 160 miliona ljudi preko Spotify-a.

U tom trenutku smo mogli da čujemo kako je Midbeast izjavio da je veoma talentovan, pre nego što je odlučio da otpeva ceo refren. Snimak možete pogledati u prilogu ispod.

Ukoliko ste do sada sumnjali u talenat ovog momka, sada više nemate razloga. Kroz samo par sekundi je dokazao koliko je kvalitetan pevač, a da stvar bude još savršenija, izabrao je Vi, koja je glavni junak serije za koju je radio muziku.

Ovo takođe nije za njega bio prvi put da sarađuje sa Riotom, pošto je njegov bend i 2014. godine radio na himni posvećenoj Worlds turniru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike