Dušan Tadić: Potreban mi je odmor, vežbaću sa decom, a to nekad bude teže od treninga

12.05.2021

11:06

0

Kapiten Ajaksa rekao šta planira za leto

Dušan Tadić: Potreban mi je odmor, vežbaću sa decom, a to nekad bude teže od treninga
Copyright Profimedia

Holandski šampion Ajaks iskovao je 42 hiljade zvezdica kao poklon svojim navijačima koji će postati vlasnici jedne od 42.000 pretplatnih karata za narednu sezonu. U odnosu na ovu koja se nije završila, naredna takmičarska godina neće doneti velike promene. Dušan Tadić ostaje kapiten i predvodnik nove generacije, koja očekuje punu afirmaciju nakon što je ovog proleća nagovestila veliki potencijal.

– Pokušavam da budem stalno dostupan mladim igralima. Uvek im kažem da me mogu pozvati bilo kad, 24 sata sam otvoren za njih. Svakog dana predstavljamo naš klub i sebe. Uvek bismo morali biti primer, a svaki susret sa navijačima treba da bude za njih lep trenutak jer bili su igračem Ajaksa. Kao igrač koji nosi dres ovog kluba morate imati harizmu – rekao je Tadić

Holanđani su pred kraj sezone poeli polako da otvaraju kapije stadiona za svoje navijače.

– Napokon smo ponovo videli naše fanove. Svi su bili toliko srećni. Bio je to zaista magičan trenutak. Gotovo smo zaboravili kakav je osećaj igrati pred publikom.

Jedini loš trenutak za Tadića ostaje eliminacije golmana Andrea Onane zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava. Srbin se nada da će mladi čuvar mreže prevaizići sve probleme, jer duga je karijera pred njim i ima pobednički mentalitet. Što se njegovih planova za leto tiče, narednih nekoliko nedelja očekuje ga odmor kada se završe prijateljske utakmice Srbije u junu protiv Japana i Jamajke.

– Potrebno je i malo odmoriti. Ali inače se puno igram sa decom i to je takođe neki način vežbanja. To je ponekad čak i teže nego igrati utakmicu – zaključio je Tadić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike