Drulović za 24sedam: Spremite se za nadmudrivanje Stankovića i Stanojevića

07.04.2021

11:21 >> 12:54

0

Autor: Milan Nastić

Oba tima imaju pojedince koji mogu da odluče derbi

Drulović za 24sedam: Spremite se za nadmudrivanje Stankovića i Stanojevića
Copyright MN Press

Ljubinko Drulović, bivši igrač i trener Partizana ističe za 24sedam da treba očekivati jednu dobru utakmicu iz razloga što oba tima u današnji derbi ulaze sa velikom dozom optimizma, a to govore rezultati koji su iza njih.

– To je teško predvideti. Šanse za trijumf imaju oba tima, nalaze se u odličnoj formi, igraju dobro i svako ima svoje šanse pred večiti derbi. Ko ima više, mislim da je 50:50 odsto. Svi čekaju svoju priliku, a šta može da presudi? Odličan potez pojedinca, motivacija, borbenost. I u Zvezdi i u Partizanu imaš takav profil fudbalera. Činjenica je da u poslednjih nekoliko međusobnih mečeva Partizan bio uspešniji, čak i kad je večiti rival imao i 20 bodva prednosti. – kazao je za 24sedam Ljubinko Drulović.

Pročitajte još

Prema nekim informacijama oba tima će igrati u istoj formaciji 4-2-3-1.

– Videćemo za kakve postave će se odlučiti treneri Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević. Spominje se ta formacija, ako tako bude, možemo očekivati jedan uzbudljiv meč sa dosta nadmudrivanja. Da li će Jojić da igra umesto Zdjelera ili Ben biti u samom špicu, ili će to biti Falćineli. Mislim da će oba stručnjaka čekati poslednji trenutak kako bi saopštili sastav za derbi. Može tu da bude još nekih iznenađenja. Zvezda ima svoj prepoznatljiv stil igre, napadački. Neki lucidni potez Katajija može da odluči meč. Njihova prednost može da bude i to što imaju devet bodova prednosti, i smatram da će biti rasterećeniji u odnosu na Partizan. Sa druge strane, izabranici Stanojevića moraju da idu na pobedu, jer samo tako ostaju u trci za šampionskom titulom. Da li će zbog toga u meč ući u napadačkoj formaciji ili malo povučeno, to ćemo videti. Prema nekim informacijama, u startnoj postavi neće biti Lazara Markovića, ali verujem da će u nekom trenutku ući na teren. Pored svih taktičkih zamisli, očekujem jedan dobar i kvalitetan meč, naravno velika je žal, što njemu ne mogu da prisustvuju navijači. To bi sigurno još motivisalo aktere na terenu – zaključio je Drulović za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike