Dragan Đurić otvoreno za 24sedam: Izgoreće Stanojević ko sveća pored ovakve uprave

27.10.2020

06:40 >> 10:03

0

Bivši predsednik Partizana razočaran stanjem u kom se klub nalazi otkako ga vodi Miloš Vazura

Dragan Đurić otvoreno za 24sedam: Izgoreće Stanojević ko sveća pored ovakve uprave
Dragan Đurić - Copyright MN PressFudbal, Partizan, Zemunelo

Nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić kaže da je stanje crno-belih toliko loše na svim nivoima da ga i ne čude spekulacije o dugu koji prelazi granicu neverovatnih 50.000.000 evra. Đurić sasvim otvoreno priča o svemu što je dovelo do teškog položaja kluba  i ukazuje na to gde se nalazi lek:

-Ja mislim da će država ispitati kako je stvoren dug od 50 milione evra. Priča se da je i veći – kaže Đurić za 24sedam i nastavlja:

MN Press

-Mora se saznati kako to da Sadik košta 9.000.000 evra, a da na kraju od svega kada se odbije Partizanu ostane milion i po evra jer je navodno transfer bio vredan samo pet miliona. Kako je mali Filip Stevanović prodat Sitiju za samo 8.000.000 evra, a nisu želeli da ga daju ispod 15.000.000. Ja znam, kad sam pregovarao, recimo, za Lazara Markovića. Prodali smo ga 9.000.000, toliko je i leglo na račun. Isto i za Mitrovića kada je otišao u Anderleht. Sve se znalo za razliku od ovog sada što imamo u klubu, ali ne vredi da mi pričamo, jer to ništa neće promeniti katastrofu u klubu. Ko to može jedini da proveri? Pa, država! Dok ona ne uzme stvar u svoje ruke – ništa!

Priča ne prestaje. Đurićeve reči dokazuju da Partizan iz njega nikad nije izašao, mada će se u decembru navršiti šesta godina otkako nije prvi čovek kluba iz Humske.

Ne osećaju oni Humsku, jer su u nju došli kad su dobili funkciju u Partizanu. Ja sam u toj Humskoj od svoje pete godine i sad kad prođem, čini mi se kao da iz onih prostorija ide negativna energija od ljudi koji vode klub u propast. Ne znaju šta je Partizan, baš ih briga za sve osim za njihov profit. I svi ćute! Ni mediji da napišu nešto i bivši asovi ćute, umesto oni da se prvi oglase. Baš sam pročitao šta im je poručio Nikola Ninković. On je jedan od retkih koji je rekao šta misli o njima. Da mu niko ne okrene telefon, da se raspita kako je i da li mu nešto treba posle saobraćajke, a zna se kako je otišao samo da bi Partizan zaradio od njegovog transfera. I to su mu zaboravili! Sramota, bre!

MN Press

Od svih što danas predstavljaju Partizan Đurićevu podršku zaslužuje trener Aleksandar Stanojević.

Stanojević je odličan momak i stručnjak, ali izgoreće ko sveća pored njih. To što se desilo Savi Miloševiću, ista sudbina čeka i Stanojevića. Taj Savo je po ceo dan sedeo na Teleoptiku i rešavao probleme kluba. Letos ne može da ide na Zlatibor da priprema ekipu, jer nemaju para, pa umesto na planini oni radili prvo na Teleoptiku. Ma, haos, totalni! Spasio se kad je rešio da ode, da ih ne gleda više.

Đurić nije propustio priliku da prozove i Zvezdu:

-Zvezda je loš tim. To dokazuju iz meča u meč. Ali, ovaj majstor, vadi se na sudije. Pa čas je sudija na derbiju imao poziv koji se ne odbija, čas se šalio i nije to rekao. Pa, zašto sudijama pokrivaš svoju nesposobnost. Dovedi nekog Žuku, Klea, pronađi Dijaru i Moreiru, pa ćeš Zvezdu dobiti bez problema i igraćeš Ligu šampiona!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike