Dobio lekciju od Lajovića, pa progovorio o Novaku: "Bože, blagoslovi Đokovića"

16.03.2021

15:32 >> 15:34

0

Autor: D. B.

Veteran iz Tunisa ima ozbiljne razloge zbog kojih je zahvalan najboljem teniseru sveta

Dobio lekciju od Lajovića, pa progovorio o Novaku: "Bože, blagoslovi Đokovića"
Copyright Profimedia

Dušan Lajović je uspešno prebrodio prvu prepreku na turniru u Dubaiju. On je u prvom kolu ovog nadmetanja savladao veterana iz Tunisa Maleka Džazirija sa 7:5, 6:2.

A Tunišanin je na putu velikog povratka u svet tenisa. Kako je objasnio posle meča na ATP listi je mnogo pao zbog toga što je doneo loše odluke tokom 2019. godine za koje znaju samo članovi njegove porodice. Džaziri je otkrio i da se za ovu sezonu pripremao u Beogradu. Tokom decembra bio je na terenima u okviru Novakovog sportskog centra gde je obavljao pripreme za svoj veliki kambek.

– Pričao sam sa Novakom. Čuo sam da će nekoliko igrača provesti predsedzonu u Beogradu. Pitao sam ga da li ima mesta i za mene. Bio je srećan kada je čuo da želim da dođem. Odlično iskustvo. Neka ga Bog blagosilja. Video sam koliko je ozbiljan. On je veliki uzor kako treba da se radi. On je broj jedan i dalje ima želju da ruši rekorde. To te motiviše da radiš i da veruješ u sebe.

Džaziri nije propustio priliku i da se zahvali bivšem treneru Dejanu Petroviću.

Pročitajte još

– Osećam kao da su mi njih dvojica vratili žar i strast prema tenisu. Osećam se kao dete koje želi da uči i saznaje nove stvari. Osećam da sam unapredio igru. Bio sam okružen ljudima koji imaju pozitivan pogled prema svetu – objasnio je Malek Džaziri.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike