Đoković saznaje važnu odluku za 72 sata

21.11.2020

08:22 >> 08:39

0

Autor: D. B.

Još je mnogo nepoznanica u vezi sa održavanjem prvog gren slema sledeće sezone

Đoković saznaje važnu odluku za 72 sata
Copyright

Još nema zvanične potvrde kada će početi Australijan open. Novi sastanak orgnizatora prvog gren slema u sledećoj sezoni i zvaničnika države Viktorija nije doveo do dogovora, a konačna odluka trebalo bi da bude doneta u sledećih 72 sata.

Odluka je kompleksa, pošto igrači i njihovi trenerski timovi žele da budu u Melburnu što pre, a vlasti bi da izbegnu ulazak relativno velikog broja ljudi iz inostranstva pošto je situacija sa koronavirusom stavljena pod kontrolu, pa je u ovoj australijskog državi mali broj zaraženih.

Mali broj zaraženih imamo zbog oštrih mera kada su u pitanju ulasci u državu i obaveznog karatina od 14 dana – navodi se u pismu direktora Australijan Opena Krega Tilija poslatom igračim koji imaju nameru da zaigraju u Melburnu u januaru 2021. godine.

Pročitajte još: Kako se Novak Đoković oporstio od patrijarha Irineja

Trenutno AO bi trebalo da počne 18. januara, što znači da bi igrači trebalo da budu u Australiji već krajem decembra, kako bi prošli karantin od dve nedelje. Ipak, ima i glasova da bi turnir mogao da bude i odložen sve do aprila.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković najavio je da ima saznanja da bi turnir mogao da bude pomeren za nedelju ili dve.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike