Da li je ovo poruka ohrabrenja iz Kriznog štaba: Publika na meču Zvezde i Milana bila bi prihvatljiva ako se ispuni jedan uslov

08.02.2021

07:57 >> 11:41

0

Autor: Adam Štulić

Profesor dr Branislav Tiodorović ulio malo nade crveno-belima

Da li je ovo poruka ohrabrenja iz Kriznog štaba: Publika na meču Zvezde i Milana bila bi prihvatljiva ako se ispuni jedan uslov
Copyright MN Press

Dosadašnje poruke iz Kriznog štaba nedvosmisleno su govorile da će Crvena zvezda 18. februara dočekati Milan bez prisustva navijača.

Ipak, profesor dr Branislav Tiodorović je, u razgovoru za RTS, malo promenio retoriku, otkrivši pod kojim uslovima bi deo publike mogao da se nađe na tribinama stadiona “Rajko Mitić” na meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Pročitajte još

– Sigurno nam je potrebno sportskih aktivnosti. I ja spadam u one koji su se nekada bavili sportom, i podržavao sam ga i sada ga podržavam. I treba da se obezbede uslovi. Ali sada bi dopuštanje takve utamice sa 15.000-20.000 gledalaca, iako je ovo važna utakmica ne samo za Crvenu zvezdu, već i za državu, bio veoma veliki rizik, koji bi mogao, ipak, da proizvede neki novi talas. Ako bi se obezbedilo da se drži distanca, onda bi to bilo prihvatljivo, međutim, ja nisam siguran da bi to moglo da se obezbedi u potpunosti i zato je to veliki rizik – rekao je epidemiolog i član Kriznog štaba dr Tiodorović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike