Čumić nije hteo da čuje ni za Zvezdu ni za Partizan: Grci pišu da igrač nije hteo da se vraća u Srbiju

05.09.2021

15:14

0

Nije prvi put da ga večiti traže

Čumić nije hteo da čuje ni za Zvezdu ni za Partizan: Grci pišu da igrač nije hteo da se vraća u Srbiju
Copyright Profimedia

Nikola Čumić je bio velika želja Crvene zvezde, ali je klub u finišu prelaznog roka ostao bez njega. Igrač koji je ponikao u Slobodi, iskustvo stekao u Metalcu, a u Olimpijakos otišao iz Radničkog završio je na kraju u Lucernu.

Grci sada pišu da 22-godišnje krilo nikada nije ni želeo da se vrati da igra u Srbiju, već da su ga zanimali samo Olimpijakos ili inostranstvo!

Zvezda je htela da ga dovede na pozajmicu, pa otkupi. Crveno-beli su ga tražili i ranije, baš kao i Partizan, ali igrač je prošle godine otišao u Sporting Hihon na pozajmicu, a sada i u Švajcarsku.

“Zvanična” priča je bila da je Lucern “u poslednji čas” izneo jaču ponudu od Zvezde, ali prema navodima medija, Srbija nikada nije ni bila opcija za igrača.

Istina je da su ove godine bili bliži nego ikad, pošto su Zvezda i Olimpijakos blisko pregovarali. Ali, Nikola Čumić nije hteo ni da čuje o predlozima Crvene zvezde ili Partizana. Od početka je hteo da ostane u Olimpijakosu, a ne da se vraća u domovinu – piše Fosonline.

Prema navodima ove publikacije, Lucern mu je garantovao veliki broj nastupa, što je možda igralo važniju ulogu u postizanju sporazuma.

Lucern je preuzeo na sebe sve finansijske obaveze o plaćanju Čumića.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike