Cedevita Olimpija otkazala utakmicu s Partizanom

21.09.2020

20:17

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli upali u iznenadni problem uoči starta Evrokupa

Cedevita Olimpija otkazala utakmicu s Partizanom
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana ulaze u završne pripreme pred početak Evrokupa i duel sa Huventudom, ali su u ponedeljak uveče dobili jednu lošu vest. Naime, izabranici Vlade Šćepanovića trebalo je u utorak da otputuju u Sloveniju na prijateljski duel sa Cedevita Olimpijom, ali je slovenački tim u ponedeljak uveče morao da otkaže duel.

– Šta da se radi, u situaciji smo da ne možemo ništa da planiramo i da se odluke donose na dnevnoj bazi. Nažalost, trebalo je u utorak da odigramo jednu jaku utakmicu pred početak Evrokupa, ali desilo se šta se delilo… Oni nisu u mogućnosti da igraju tu utakmicu i sada smo na muci da pronađemo protivnika da odigramo jednu ili dve utakmice koje su nam veoma bitne pred start takmičenja u Evropi – rekao je za TV Partizan trener crno-belih Vlado Šćepanović.

Crno-beli bi drugo po jačini Evroligino klupsko takmičenje trebalo da otvore protiv Huventuda u gostima poslednjeg dana septembra.

– Mi se spremamo, uz ovakve probleme kakve imamo, da budemo na maksimalnom nivou. Oni će do tog meča odigrati dve ili tri utakmice u nacionalnom šampionatu, i tu su u prednosti. Nisam čovek koji voli da kuka, možda je nama malo teže nego drugima, ali šta da se radi. Probaćemo da se spremimo maksimalno kako bi dočekali tu veoma tešku utakmicu na strani spremni – dodao je Šćepanović, istakavši da se nada kako će svi igrači biti zdravi do početka sezone.

– Srećom, sve povrede koje su bile uzrokovale su kratka mirovanja. Radimo u situaciji koja nije ni malo jednostavna. Oni su profesionalci, moraju da imaju na umu da je ovo njihov posao u ozbiljnoj ekipi i da moraju biti svi na maksimalnom nivou. Mogu da kažem da sam zasad zadovoljan njihovim odnosom i zalaganjem – završio je Vlado Šćepanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike