Budućnost rešava gorući problem, Milojevićev naslednik je blizu povratka u„Moraču“

16.06.2021

08:58 >> 09:02

0

Autor: Adam Štulić

Crnogorski šampion nadomak angažovanja novog-starog trenera

Budućnost rešava gorući problem, Milojevićev naslednik je blizu povratka u„Moraču“
Copyright MN Press

Da li su očekivali ili ne, tek rukovodstvo Budućnosti mora da krene u potragu za novim trenerom. Dosadašnji strateg „đetića“ Dejan Milojević prilikom dolaska u Podgoricu u ugovor je stavio klauzulu da posle svake sezone može da ode u NBA ligu.

Posle samo pet meseci saradnje takva prilika mu se ukazala. Nekadašnji reprezentativac prihvatio je ponudu da postane pomoćnik u Golden Stejt Voriorsima, ostavivši upražnjeno mesto na klupi vicešampiona ABA lige.

Ipak, ona ne bi trebalo još dugo da bude prazna. Kako saznaju podgoričke „Vijesti“, najbliži trenerskoj funkciji u „Morači“ je dobro poznato lice Aleksandar Džikić.

Trener koji je pre tri godine vratio Budućnost u Evroligu, od januara prošle godine i rastanka sa Estudijantesom je bez angažmana, a kao jedan od kandidata za trenera „đetića“ figurirao je i prilikom odlaska Petra Mijovića.

Izbor Dragana Bokana i saradnika tada je pao na Dejana Milojevića,  a da li će Džikić dobiti drugu priliku u „Morači“, koju je napustio u prvoj polovini sezone 2018. godine, biće poznato veoma brzo.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike