Bravo Novosađani! Slave titulu, a puni hvale za rivala

12.04.2021

18:43

0

Autor: Adam Štulić

Slobodan Boškan i odbojkaši Vojvodine u superlativima o igri Partizana

Bravo Novosađani! Slave titulu, a puni hvale za rivala
Copyright MN Press

Pravi, izvorni, sportski duh prikazali su odbojkaši Vojvodine i njihov trener Slobodan Boškan u momentima kada su slavili petu uzastopnu, a 18. ukupno, titulu državnog prvaka.

Novosađani su u četvrtom meču finala plej-ofa, u Beogradu, bili bolji od Partizana (3:2), a odmah po završetku duelu izneli su niz komplimenata na igru crno-belih.

– Čestitao bih svojoj ekipi na tituli, kao i Partizanu na fenomenalnoj utakmici. Mislim da smo i mi i oni dali maksimum. Odlučivale su nijanse, kao i uvek kada se igraju ovako važni mečevi. Hteo bih da se zahvalim Siniši Gavrančiću, koji je tokom cele sezone vodio ekipu. Mislim da smo u dobroj formi došli u plej-of, moj zadatak je bio da pomognem koliko mogu da izvučemo maksimum iz ove ekipe i drago mi je što smo uspeli da osvojimo titulu – rekao je za “RTS” Slobodan Boškan.

Jedan od najboljih u redovima “lala” u odlučujućem meču bio je Pavle Perić, koji je osvojio 20 poena.

– Čestitao bih Partizanu na sjajnoj borbi danas, bilo je teško, borili su se do poslednjeg atmoa snage. Nije nam bilo lako, i mi smo dali sve, mislim da je pobedilo naše zajedništvo koje gradimo već dve godine i naš inat da završimo u Beogradu… Lako je to uraditi kod kuće, gde smo, po mom mišljenju nepobedivi, ali mislim da je trebalo završiti na strani – kazao je Perić.

Aleksandar Blagojević nije bio iznenađen otporom rivala.

– Čestitam Partizanu na izuzetnoj borbi, bilo je dolično finale. Prikazali su fantastičnu igru, konstantno nas iznenađujući na terenu, bilo je veoma teško, međutim, donekle smo i očekivali smo ovako nešto. Oni nisu imali šta da izgube na ovoj utakmici, želeli su da produže seriju, na nama je bilo da, kao favoriti, napadnemo titulu, a sigurno nije lak posao odbraniti tron pogotovo na gostujućem terenu – istako je Blagojević.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike