Bogdanović zabrinuo naciju - opet isto koleno! Izašao iz igre u bolovima i nije se vraćao

19.06.2021

06:46 >> 06:48

0

Nadajmo se da nije ništa ozbiljnije

Bogdanović zabrinuo naciju - opet isto koleno! Izašao iz igre u bolovima i nije se vraćao
Copyright Bogdan Bogdanović, Tanjug/AP Photo/John Bazemore

Atlanta nije uspela da izbori finale Istoka, Filadelfija je bila bolja, ali ljubitelje košarke više brine povreda Bogdana Bogdanovića.

Srpski reprezentativac je loše šutirao, promašivao je, postigao je samo sedam poena. Onda je u poslednjoj deonici, posle 29 minuta u igri morao da izađe zbog bolova u kolenu.

Lekari su mu rekli da neće moći da se vraća u meč, tako da su Hoksi igrali bez njega. Trenutno se ne zna ništa o njegovom zdravstvenom stanju, iako je delovalo da nije ništa preterano ozbiljno.

“Nemam nikave informacije o Bogdanu. Lekari su mi na meču rekli da ne može da se vrati da igra i to je sve što znam”, rekao je posle utakmice trener Hoksa Nejt Mekmilan.

Znamo da Atlanta ne pobeđuje bez “Bogija”, ali strepe i ljubitelji košarke u Srbiji, jer je Bogdanović godinama stub nosilac reprezentacije. “Orlovi” su već počeli pripreme za olimpijski kvalifikacioni turnir, koji se igra od 29. juna do 4. jula u Beogradu.

Nikola Jokić je otkazao, ispostavilo se iz dobrih razloga. Srbija je i dalje jaka “kao zemlja”, ali izostanak lidera bi bio ipak veliki udarac. Ovo je isto koleno zbog kojeg je Bogdanović pauzirao tokom sezone.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike