Bivši igrač Crvene zvezde napravio haos u Brazilu: Pustite me, spasiću Botafogo!

06.10.2020

09:34 >> 09:54

0

Nekadašnji član Novog Pazara i Crvene zvezde Bruno Matoš privukao pažnju svojim objavama na društvenim mrežama

Bivši igrač Crvene zvezde napravio haos u Brazilu: Pustite me, spasiću Botafogo!
Copyright MN Press

Sećate se brazilskog levog beka Bruna Matoša? Igrao je solidnu polusezonu u Novom Pazaru, pa se preselio u Crvenu zvezdu i tu se nije proslavio. Trajao je na Marakani samo jednu polusezonu, a posle je netragom nestao u azijskim fudbalskim zabitima.

E, sad se opet pojavio! Matoš je fudbalski potpuno nepoznat u svojoj otadžbini Brazilu, uprkos tome što važi za fudbalskog đaka velikom Palmeirasa. Totalna anonimnost nije mu zasmetala da preko Instragama traži od uprave Botafoga šansu da zaigra za njihov klub, jer se oseća sposobnim ne samo da popuni prostor uz levu aut liniju posle povrede standardnog Viktora Luisa, već veruje da bi podigao ekipu sa pretposlednjeg mesta na tabeli.

Bruno Matoš u Indoneziji izgleda kao Leo Mesi u najboljim danima

Matoš je bio toliko uporan i čest u svojim objavama sa istim zahtevom prema upravi crno-belih da je privukao i pažnju navijača i medija u Brazilu. Čak se razvila i polemika oko toga da li mu treba ukazati šansu, pa su na portalima organizovane ankete sa takvim pitanjem. O svemu se na kraju morao da izjasni i potpredsednik kluba Karlos Eduardo Pereira:

– Nemam ništa što bih mogao da kažem povodom Matoša. Video sam njegovu biografiju. On je više planinar, fudbalski kofer koji se često seli bez mnogo uspeha. Postizao je golove tamo gde je igrao poslednji put. Bio je i u Saudijskoj Arabiji, ali tamo nije dobijao priliku. Mislim da je on deo jedne zezancije na internetu. Nije baš ozbiljna priča – rekao je Pereira, dodavni da bivši fudbaler Crvene zvezde ima “nula” odsto šanse da bude angažovan u njegovom timu.

Matoš trenutno igra za Madura Junajted iz Indonezije. U desetogodišnjoj karijeri fudbalskog profesionalca promenio je čak 17 klubova.  Najviše utakmica odigrao je kao član Novog Pazara – 33, postigavši tada četiri gola uz tri asistencije. U Zvezdi je imao sedam nastupa i jedan pogodak.

Rođen je u gradu Bara do Rio Grande pre 30 godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike