Bilo je lepo dok je trajalo: Kraj saradnje dva teniska asa iz Srbije

23.10.2020

11:17 >> 12:24

0

Autor: D. B.

Zajednički smo doneli odluku

Bilo je lepo dok je trajalo: Kraj saradnje dva teniska asa iz Srbije
Copyright MN Press

Sve što j lepo – ima kraj.

Posle 12 meseci saradnje Janko Tipsarević je objavio da više ne sarađuje sa 30. igračem na ATP listi Filipom Krajinovićem.

– Nakon godine zajedničkog rada, Filip Krajinović i ja smo doneli odluku da završimo našu saradnju. Bilo je to sjajno iskustvo, gde sam mnogo naučio i kao osoba i kao trener – napisao je Tisparević na Instagramu, uz objavljenu zajedničku fotografiju sa Krajinovićem.

Tipsarević je je preuzeo brigu o Krajinoviću dve sedmice pošto je objavio da prestaje da se profesionalno bavi tenisom. Tog 14. decembra 2019. godine, Filip Krajinović je na svom Instagramu objavio je tu vest.

– Jedna od najlepših vesti u mojoj karijeri – sa starim prijateljem do novih visina! Čast mi je i posebno zadovoljstvo da će od sada moj trener biti Janko Tipsarević. “Kopamo” zajedno!”, poručio je 27-godišnji Krajinović.

U momentu kada ga je preuzeo Tipsarević Krajinović je bio 40. igrač na ATP listi. Tokom ove čudne, isprekidane sezone, Krajinović je igrao na turnirima u Dohi, Australijan openu (gde ga je u trećem kolu zaustavio Rodžer Federer), u Monpeljeu i Roterdamu je stigao do polufinala (oba puta ga je eliminisao Gael Monfis), Dubaiju, Sinsinatiju, gde je uspeo da skine najveći skalp ove sezone pobedom na Dominikom Timom, US Openu, Rimu (bolji od njega bio je Novak Đoković) i na Rolan Garosu kada ga je u prvom kolu pobedio Nikola Milojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike