Baebek odradio preglede u Parizu: Da li Partizan može verovati francuskim lekarima (Anketa)

06.10.2020

11:45 >> 14:07

0

Zamena za Umara Sadika biće promovisan u sredu, u prostorijama stadiona u Humskoj

Baebek odradio preglede u Parizu: Da li Partizan može verovati francuskim lekarima (Anketa)
Copyright Profimedia/MN Press

Žan Kristof Baebek, pojačanje Partizana u napadačkom špicu, u sredu će biti promovisan pred medijima. On je poslednjeg dana prelaznog roka potpisao ugovor sa crno-belima, a posao je završen mejlovima i faksovima, jer je bivši igrač PSŽ i Utrehta zakaznio na avion za Beograd.

Usled kašnjenja Baebek je sve lekarske preglede obavio u jednog pariskoj klinici, tako da će medicinska služba Partizana “post festum” dobiti dokumentaciju na uvid, uz puno poverenje prema nalazima francuskih kolega.

-Nije ništa neobično što je Baebek obavio preglede na drugom mestu. Znate, u medicini rade časni ljudi. Mi to mislimo za naše francuske kolege, koje su obavile pregled, pa nemamo razlog da ne verujemo njihovim nalazima – kaže za 24sedam dr Sead Malićević.

MN Press

Šef Partizanove medicinske službe, ne navodi primere, ali uverava da Baebekov slučaj nije presedan u klupskoj praksi.

-Bilo je i ranije sličnih slučajeva kada vreme nije dozvoljavalo da se obave pregledi u Beogradu. Takođe, bilo je situacija kada smo mi slali nalaze naših fudbalera kolegama u inostranstvu. Naravno, kada Baebek dođe on će morati da uđe u naš sistem, što podrazumeva i skeniranje njegovog zdravstvenog stanja i spremnosti. Tada ćemo biti sigurni da francuske kolege nisu slučajno nešto ispustile – zaključio je Malićević.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike