Atman se zahvaljuje: Sakupio je desetoricu za Beograd

25.11.2020

15:28 >> 17:07

0

Autor: D. B.

Anadolu Efes u velikim problemima pred meč sa Crvenom zvezdom

Atman se zahvaljuje: Sakupio je desetoricu za Beograd
Copyright MN Press

Verovatno ni najveći skeptici u redovima Anadolu Efesa ne bi mogli da se nadaju da će uoči utakmice protiv Crvene zvezde u Evroligi situacija u timu biti gotovo bezizlazna.

Povrede, pojava korone u timu, kao i činjenica da su nacionalni timovi u jaku priprema za kvalifikacije za EP koje će se održati u “balonoma” (Turska je domaćin jednog u Istanbulu), učinile su da se trener Anadolu Efesa Ergin Ataman pretohdnih dana suočava sa potpuno haotičnom situacijom.

Pročitajte još: Šta iz Zvezde poručuju pred meč protiv Efesa

– Crvena zvezda je tim koji igra čvrstu odbranu, a imaju u timu Džordana Lojda, Korija Voldena i Džona O’Brajanta koji su glavna ofanzivna opasnst. Bez obzira na sve probleme koje imamo, bez obzira na sve povređene igrače i činjenicu da imamo i četiri člana tima koji su pozitivni na kovid 19 želimo da primenimo naš sistem i da pobedimo. Želim da se zahvalim KS Turske što je dala našoj petorici igrača jedan dan više u klubu da bismo imali deset igrača za meč. Nadam se da će se Evroliga ravršiti tako da svi timovi igraju u istim uslovima i da će odlučiti rezultati na terenu – naveo je Ataman.

Podsetimo za Efes zbog povreda u Beogradu neće igrati Vasilije Micić, ali ni Brajant Danston, Rodi Bubua, Tibor Plajs i Jigitkan Sajbir koji su povređeni. Tokom utorka su trenirali sa samo pet igrača, pa je Košaršaki savez Turske izašao u susret Efesu dozvolivši igračima koji su u reprezentaciji da se prikluče timu.

Pročitajte još: Kako će se reprezentativci Turske stići na FIBA mečeve

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike