24sedam saznaje: Viktor Troicki selektor Srbije

13.12.2020

06:56 >> 10:03

0

Autor: Milan Nastić

Nekada 12 igrač sveta planira uskoro da završi karijeru i da se posveti trenerskom poslu

24sedam saznaje: Viktor Troicki selektor Srbije
Copyright MN Press

Promene u Dejvis kup selekciji Srbije. Naime, umesto Nenada Zimonjića koji je do sada bio na čelu naših tenisera, na njegovo mesto bi trebalo da dođe Vitktor Troicki, saznaje 24sedam.

Prema našim informacijama, Troicki polako planira da završavi karijeru i to je u nekoliko navrata potvrdio, tako da mu to neće biti prepreka da preuzme mesto selekora Dejvis kup repreznetacije Srbije.

MN Press

Pritom, nije ništa neuobičajno da i dalje aktivni igrač bude istovremeno i selektor, odnosno savezni kapiten. Recimo i doskorašnji selektor Nenad Zimonjić je pre tri godine kad je došao na čelo reprezentacije Srbije bio i dalje u vodama profesionalnog tenisera.

Viktor Troicki otkrio da li i kada odlazi u penziju

Srpski teniser je nedavno u razgovoru za 24sedam rekao da uveliko razmišlja o kraju karijere i da planira da ostane u tenisu.

Viktor Trociki je doneo titulu Srbiji u Dejvis kupu MN Press

– Uveliko razmišljam o tome. Svestan sam da polako dolazi vreme kada završavam profesionalnu karijeru. Sada mi je prioritet da se što bolje spremim za novu sezonu. Dao sam sebi nekih pet, šest meseci rok, da vidimo kako ću se ja osećati, ali i koje rezultate ću da postignem. Od toga mi mnogo zavise i planovi. Ako krene dobro, to je super, ali ako vidim da ne ide i da se mučim, mislim da ću tada najverovatnije prestati sa aktivnim igranjem. Što se tiče mojih budućih planova, naravno da ću ostati u tenis. Ceo život sam u njemu i smatram da ću najviše dati u onome gde sam najbolji. Sada, na koji način, imam neke planove, ali ne želim da još pričam o njima. Polako, sve u svoje vreme. Fokus mi je na početak priprema, i da ih što bolje odradim – poručio je Troicki.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike