Zlopamtila među horoskopskim znacima: Njima ne vredi da kažete „Čoveče, ne ljuti se“

28.04.2021

13:00

0

Autor: Slavica Kalaba

Četiri horoskopska znaka imaju osobinu da niti opraštaju niti zaboravljaju učinjenu nepravdu

Pixabay

Oni niti zaboravljaju, niti opraštaju a često vole i da podsete kada ste se i kako o njih ogrešili. Astrolozi kažu da su četiri znaka posebno karakteristična po tome jer često vole pričaju kako je njima učinjena nepravda i koliko su oni bili povređeni.

Bik teško uspostavlja bliske i prisne kontakte sa ljudima i izbegava da priča o sebi i svojim emocijama. Ali kada neko stekne njihovo poverenje, očekuje i da ga poštuje i da ne sme ni na koji način da ga izigra. Upravo zato teško opraštaju ako ih neko povredi, izda ili uvredi.

Pixabay

Rakovi su vrlo osetljivi i verovatno nećete ni primetiti da ste rekli ili uradili nešto što će njih povrediti. Oni pomno analiziraju svaku reči i svaki postupak i traže nešto što je u suprotnosti sa njihovim osećanjima. Oni su jednostavno takvi i treba biti vrlo pažljiv sa njima i njihovim osećanjima.

Pixabay

Kao što znaju da strastveno vole, tako Škorpije znaju strastveno da mrze. Za one koje vole učiniće sve što je u njihovoj moći, ali ako im se zamerite – čuvajte se. Uložiće sav svoj napor da vam se osvete i stave do znanja da ste ih povredili. Tu izvinjenja ne pomažu jer oni jednostavno ne zaboravljaju i ne opraštaju.

Pixabay

Jarac voli da vodi miran život, da se ne stresira i ne nervira, da uživa u svim mogućim udobnostima, bez velikog naprezanja. Ako samo jednu od ovih stvari poremetite u njegovom životu, to vam nikada neće zaboraviti i večito će vas podsećati kako ste mu narušili njegov mir i kolike je to posledice imalo po njega.

Instalirajte našu aplikaciju iOS ili Android – 24sedam

Pročitajte i ovo:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti