Kako piju horoskopski znaci: Bik izluđuje konobare, Vodolija meša pića, a Ribama je važna količina

29.07.2021

13:00

0

Autor: Slavica Kalaba

Koliko horoskopskih znakova, toliko i različitih ukusa

Pixabay

Zabave radi, astrolozi su istraživali šta koji horoskopski znak voli da pije i saznali su, između ostalog, da Lav voli koktele a da Vodolija voli da meša pića.

Pročitajte i ovo:

Ovnu najviše prija ledeno gazirano piće i najčešće naručuje pivo, gazirani sok ili ledenu rakiju. Ali već sutra može da naruči martini ili belo vino jer on voli da proba različite ukuse.

Za probirljivom Bika je neophodno da piće ima dobar ukus, lep miris i da ne bude ni previše toplo, ni previše hladno. To je ona vrsta gosta koja izluđuje konobare. Najčešće, ipak, naručuje viski.

Blizancima je samo važno da istog momenta zadovolje svoju žeđ a šta će popiti je nebitno. A ako nije mnogo žedan, onda će izabrati crno vino ili neko energetsko piće.

Pixabay

Rak uglavnom bira prirodne napitke i najviše voli one koje je sam napravio, bilo da je u pitanju rakija, vino ili sok. Najviše voli likere, slatka crna pića i limunadu sa nanom.

Lav obožava koktele jer su to pića koja piju samo sofisticirani ljudi kao što su oni. Iako se ne razumeju posebno u pića, uvek naručuju ono što je najskuplje jer tako sigurno neće pogrešiti.

Device se trude da brinu o kalorijama i kada je piće u pitanju ali im to baš i ne ide od ruke. Od mnogo biranja, na kraju izaberu ono što je neukusno i za koje misle da je zbog toga zdravo.

Pixabay

Vage vole koktele i sva fensi pića koja moraju da budu poslužena u lepim čašama kako bi ugođaj bio potpun. U restoranu najčešće biraju suvi martini ili vermut jer to piju i njihovi omiljeni filmski junaci.

Škorpija voli jaka pića, sa velikim procentom alkohola. Omiljena su im crna vina i tamna piva, a sa zadovoljstvom će probati i sake i kineske rakije od raznih trava.

Strelac voli neobična i strana pića. Kako je sklon eksperimentisanju, ne boji se izazova i u svakoj zemlji će probati njihovo nacionalno piće i to na iskap.

Jarac se drži starih i proverenih pića jer ne voli iznenađenja. Uvek mu možete ponuditi pivo i on će biti sasvim zadovoljan.

Pročitajte i ovo:

Vodolija voli da meša jaka pića. Obično počinje sa rakijom, pa prelazi na pivo i na kraju sve začini vinom. On se nikad ne zadržava samo na jednom piću.

Ribi nije bitan kvalitet već količina. Bitno je da pića ima mnogo a Ribe vole da se pokažu koliko mogu da popiju.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti