Horoskop razotkriva očajne domaćice: Ko to vešto skriva, a kome je čišćenje ispod časti?

28.07.2021

19:00

0

Autor: A. Gligorijević

Kritike na račun nereda ih ne uzbuđuju, jer njima haos ne smeta

Pixabay

Žena rođena u znaku Blizanaca ne smatra da je biti dobra domaćica neka naročita sposobnost i da tome treba posvetiti posebnu pažnju. Ona zna taman onoliko koliko misli da joj treba i koliko je nužno – ni manje ni više od toga. Čišćenje i sređivanje kuće, kuvanje, pranje sudova – sve to je za nju veliko gubljenje vremena, koje bi ona daleko bolje i kvalitetnije iskoristila. A i te poslove kad radi, radi ih polovično – uglavnom gleda da gurne pod tepih ili u orman, da se ne vidi. Kritike na račun nereda ih ne uzbuđuju, jer njima haos ne smeta.

Pixabay

Pročitajte još:

Zar zaista možete da jednu tako glamuroznu osobu zamislite s krpom i varjačom?! Ne ide da žena Lav miriše na zapršku i da drži metlu u ruci. To jednostavno ne ide uz njenu ličnost, jer ona je zvezda. Pored toga, ona to i ne ume, i zato će poslednji dinar dati ženi koja će ići i čistiti po kući umesto nje. Kako kuvanje ne smatra umetnošću, neće se ni truditi da nauči da napravi nešto komplikovanije od kuvanih jaja. Kod žene Lava većina garderobe stoji na krevetu ili po stolicama i foteljama, a ne na ofingeru, jer ona vadi stvari iz ormana dok ne nađe ono što joj najbolje pristaje. Retki su momenti kad ona reši da sredi svoj garderober.

Pixabay

Pročitajte još:

Žena Riba je u pravom smislu „očajna domaćica“, ali to vešto prikriva i koristi se gomilom trikova kako bi kuća bar malo bila pristojna. To vam je ona vrsta domaćice koja mužu pegla samo prednji deo košulje jer se zadnji ne vidi, pošto nosi sako. Ponekad će i kuvati, ali će joj najviše odgovarati ako u blizini ima restoran sa domaćim jelima. Tada će pokazati koliko je vešta u biranju ukusnih jela. Možda je i dobro što ne kuva, jer za sobom ostavlja haos, koji joj nimalo ne smeta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti