Novembar donosi pozitivnu energiju: Pet dana će posebno biti srećno, a jedan nas već sutra očekuje

04.11.2021

12:00

0

Moćni 11. 11. simboliše usklađenu duhovnu energiju

Novembar donosi pozitivnu energiju: Pet dana će posebno biti srećno, a jedan nas već sutra očekuje
november-5901102_1280 - Copyright Pixabay

Pretposlednji mesec u ovoj godini daje još jednu šansu da se stvari promene nabolje. Numerolozi su otkrili pet dana koji će biti pod posebnom pozitivnom energijom, koja će neke horoskopske znake usrećiti. 

Jedan od tih srećnih dana nas očekuje već sutra, 5. novembra, kada će mlad mesec biti u Škorpiji, a Venera će se naći u znaku Jarca. Ta kombinacija planeta donosi mogućnost oslobođenja od negativnim misli i emocija koje opterećuju našu dušu. Istovremeno, ta moćna energija će doneti optimizam, samopouzdanje, a pozitivne i lepe misli će isplivati na površinu.

Pixabay
 

Sreća na očekuje i 11.11. Ova kombinacija brojeva posebno je srećna i simbol je usklađene duhovne energije. Tog dana pokušajte da sredite svoje misli i osećanja. Stavite na jednu stranu sve što je pozitivno i šta biste želeli da ostvarite. 

Kreativna energija će doći do izražaja 17. novembra zbog snage Urana i Marsa. Ovaj dan je dobar za donošenje važnih odluka, velika finansijska ulaganja, ali i sitna, lična zadovoljstva. Tog dana će naročito biti izražena emocionalna inteligencija i neki će odlučiti da se uhvate ukoštac sa ozbiljnim problemima na čije se rešenje odavno čeka.

Dan kasnije biće probuđena fizička i intelektualna snaga, što će većini ljudi dati veliku volju za savladavanje prepreka. Biće to dan i za želje i početak njihovog ostvarenja. 

Merkur će 24. novembra preći u znak Strelca, zbog čega će neki horoskopski znaci osetiti kao da su se oslobodili stega. Tog dana će stizati samo dobre vesti, a neke se tiču i finansija. Mnogi će primetiti da su puni energije i da su spremni za dodatne aktivnosti, susrete, komunikaciju, sklapanje ugovora i traženje novog posla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike