Horoskopski znaci i modni detalji: Blizanci ne izlaze bez sunčanih naočara, a Lav voli torbe sa leopard printom

14.10.2021

17:00

0

Od astrološkog znaka zavisi da li će neka osoba negovati klasični stil ili će pratiti trenutne modne trendove

Horoskopski znaci i modni detalji: Blizanci ne izlaze bez sunčanih naočara, a Lav voli torbe sa leopard printom
Ilustracija - Copyright Pixabay

Modni stil i detalji koje osobe biraju kako bi upotpunile svoj izgled, zavisi od horoskopskog znaka, kažu astrolozi. Oni su precizirali koji predmet će rado koji horoskopski znak izabrati. 

Ovnovi su pravi trendseteri i na njima ćete prvo videti šta je trenutno u modi, bilo da je u pitanju nakit ili naočare. Dame posebno vole da nose velike i upečatljive naušnice.

Bikovi vole suptilne, ali moćne detalje. ipak, drže se nekih tradicionalnih vrednosti i na njima ćete često zapaziti zlatne narukvice. 

Blizanci gotovo nikad ne izlaze iz kuće bez sunčanih naočara. Ponekad ih nose čak i kući. Po tome su prepoznatljivi a ako nema sunca, onda ih nose kao raif. 

Rak voli nakit pastelnih i nežnih boja. On će uvek gledati da složi boje i upari nekoliko modnih detalja. Zbog toga rado nose kvalitetnu bižuteriju.

Lav uvek nosi upečatljive modne detalje. Obožavaju torbe sa leopard printom i velike narukvice i ogrlice.

Pixabay
 

Devica je praktična i ona voli da nosi funkcionalni sat i da ima zgodnu torbu u koju može da joj stane laptop.

Vage vole klasične i elegantne stvari koje ne gube vrednost. One su istančanog ukusu i tačno znaju da lepo iskombinuju odevne kombinacije sa adekvatnim nakitom ili bižuterijom.

Škorpije modnim detaljima naglašavaju svoju vatrenu prirodu. Vole da nose crvenu boju pa na njima često možete videti crvene čarape, marame ili nakit u toj boji.

Pixabay
 

Strelac garderobu i modne detalje prilagođava svom avanturističkom duhu pa zato bira praktične torbe, marame za glavu i raifove, kao i kvalitetne naočare. 

Jarac se drži klasike. On voli jednostavne i praktične modne detalje koji ne privlače pažnju. Retko kad će izabrati drugu boju za torbu osim crne. 

Vodolije se ne drže modnih pravila i obično nose ono što nije u trendu ali se njima dopada. I nije ih briga šta će drugi da kažu na to.

Ribe vole da nose sve osim klasike a najčešće se ukrašavaju svilenim maramama, ukrasima za kosu. Obično nose i torbe koje se izdavajaju po nekom neobičnom detalju. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike