Osetićete njihov gnev ako nisu u centru pažnje: Tri horoskopska znaka očekuju da se sve vrti oko njih

23.09.2021

11:00 >> 11:30

0

Deluju samouvereno ali zapravo žele pažnju i ljubav

Osetićete njihov gnev ako nisu u centru pažnje: Tri horoskopska znaka očekuju da se sve vrti oko njih
Copyright Pixabay

Astrolozi smatraju da se tri znaka u horoskopu ističu po tome što stalno žele da budu u centru pažnje, očekuju da se sve vrti oko njih i da im se ljudi dive. Najbolje se osećaju u društvu gde oni mogu da iskažu svoju nadmoć i gde se osećaju superiorno u odnosu na druge ljude.

Pročitajte i ovo:

Lavovi su jedni od njih. Deluju da su vrlo samouvereni, ali je to samo privid. U dubini njihove duše oni se bore sa svojim egom, iako teže da ga obuzdaju. Mnogima to ne polazi za rukom pa postaju egoistični, retko obraćaju pažnju na druge ljude, njihove potrebe i želje. Obično i ne slušaju šta drugi pričaju. Mogu biti veoma sebični i teško prave kompromise.

Pixabay

Škorpija može biti najdivnija osoba, sve dok je ne naljutite ili joj se zamerite. Onda ćete osetiti njihov gnev, zaboraviće na sve dobro i potrudiće se da vam zagorčaju život. U razgovoru je teško doći do reči od njih, a mišljenje drugih ih ne zanima. Retko primaju savete već će radije ići “glavom kroz zid”. Vole da budu u centru pažnje i trude se na sve načine da privuku ljude da ih gledaju.

Pročitajte i ovo:

Vodolija zna da radi neke stvari samo zbog svoje slave i popularnosti a tada ne bira sredstva. Ni oni ne vole da čuju tuđe mišljenje i svaki savet smatraju ograničavanjem slobode. Zbog tog svog stava, imaju problema u ljubavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike