Kada se jedan horoskopski znak zaljubi, onda to svi znaju: Tada stalno brblja

19.08.2021

17:00 >> 17:04

0

Astrolozi kažu da se Lav tako ponaša jer ovim znakom vlada Sunce

Kada se jedan horoskopski znak zaljubi, onda to svi znaju: Tada stalno brblja
Copyright Pexels/ Engin Akyurt

Za jedan horoskopski znak se može reći da su stalno zaljubljeni i da je to njihov način života. Za Lava se kaže da uživa u romantičnim trenucima, partnera obasipa pažnjom i poklonima i spreman je da da život za ljubav. Zaljubljenog Lava ćete prepoznati po tome što neprestano brblja.

Pročitajte i ovo:

Lavove nije teško voleti jer su veliki šarmeri, sofisticirane ličnosti i poznati šmekeri. Oni su veoma odane i velikodušne osobe koje iskreno vole a tada zrače samopouzdanjem i sigurnošću.

Pexels/ Puwadon Sangngern

Kada se zaljubi on je aktivan, veseo i zrači zadovoljstvom. Lav je poznat po tome što voli da svima ugodi a kada se zaljubi onda se taj osećaj udvostručuje.

Tada je spreman na najluđe romantične gestove, kupuje poklone, sprema ručkove i večere i spreman je na sve načine da iskaže svoju naklonost.

Pročitajte i ovo:

Zaljubljenost kod Lava ćete lako primetiti – ne skida pogled sa voljene osobe, trudi se da joj ugodi i želi svaki trenutak da provede sa njom. Od osobe kojoj pokloni svoje srce traži samo jedno – iskrenost.

Astrolozi kažu da se Lav tako ponaša jer ovim znakom vlada Sunce, pa je zato strastven, srdačan, velikodušan i voli da deli sreću sa drugima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike