Eva šta znakovima Zodijaka znači ljubav

20.12.2022

18:21

0

Autor: 24sedam

Lavovi vole samo sebe, dok Rakovi žive za ljubav

Eva šta znakovima Zodijaka znači ljubav
Par - Copyright Profimedia

Evo šta to vaš znak pokreće, nekog znaka ljubav, dok drugi vole slobodu.

Pixabay
 

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvataju je kao svoje osnovno pravo i ne oklevaju da zatraže ljubav. Osoba u znaku Ovna neće oklevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mestima, naročito ako mu neka osoba zapne za oko.

Ovan vene kada je bez ljubavi. Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka, u potpunosti ih ispunjava. Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi. Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni će se ohladiti.

Pixabay
 

Bik

ljubav je privrženost u svoj svojoj iskonskoj, fizičkoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna, prijatna i treba da im pruži ljubav. Oni znaju kako da vole, ali znaju i da pruže i da prime ljubav.

Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Bikovi su postojani i odani, oni cene materijalna dobra i sigurnost i privlače ih ljudi koji im to mogu pružiti. Oni takođe žele u potpunosti da poseduju voljenu osobu. Pritom pokazuju sav svoj bes, ljubomoru, tvrdoglavost, zavisnost i posesivnost.

Pixabay
 

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ljubav je osećaj udobnosti i sigurnosti koji ih čini srećnim i pruža im zadovoljstvo. S druge strane, ljubav je i prepreka za osećaj potpune slobode.
U pozitivnom smislu, ljubav za njih predstavlja prijatnu povezanost s partnerom.

U negativnom smislu, ljubav kod njih može izazvati osećaj ozlojeđenosti, jer u određenim situacijama Blizanci shvataju ljubav kao ograničenje. U takvim okolnostima, Blizanci mogu pokazati površno ponašanje, sklonost ka prevari, nepouzdanost.

Pixabay
 

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka ljubav je mreža emotivne sigurnosti, potreba koja je iznad svih ostalih potreba i nešto što bi prvenstveno trebalo nastati iz iskrenosti i prijateljstva. Ljubav za njih predstavlja najljepši osećaj.

Sva prošla iskustva, osećaji gubitka i razočaranja, čine da osobe u znaku Raka postanu emotivne, velikodušne osobe. Njima je potrebno pravo ljubavno gnezdo, u kojem će se osećati sigurno i ispunjeno. Osobe u znaku Raka u ljubavi treba da nauče kako da se opuste i prepuste se.

Pixabay
 

Lav

Za osobe rođene u znaku Lava ljubav je romansa – vatrena, jasna, penušava i predivna – nalik na one iz romantičnih filmova i bajki. Oni obožavaju da budu zaljubljeni i obožavaju osećaj kada vole i kada su voljeni.

Lavovi umeju da vole samog sebe, ali i ceo svet. Imaju sposobnost da bez ikakvih pritisaka, očekivanja i uslova izvuku baš ono što žele od voljenih osoba. Znaju kako da vole, ali očekuju isto zauzvrat. Njihova potreba i nagon za dominacijom i moći ispoljava se i u vezi s partnerom.

Lavovi ne zabušavaju što se tiče velikodušnosti i pažnje prema partneru. Oni očekuju da im se zahvalnost pokaže otvoreno i iskreno i da im se ukaže poštovanje.

Pixabay
 

Devica

Za osobe rođene u znaku Device ljubav je misterija kojoj se željno predaju. U ljubavi ne žele znati ništa više od onoga štoa vide i veruju u ono što vide. A stvari koje ne vide, za njih možda uopšte i ne postoje.

U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu. Pošto su konstantno zaokupljeni razmišljanjem i planovima, ne umeju da se opuste. Često je njihova najveća ljubav njihov posao, njihova kuća i mesto gde mogu stvoriti savršenu atmosferu.

Potrebna im je sposobnost da razumeju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice i da ima mnogo dublje značenje.

Pixabay
 

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage ljubav je harmonija. Spajanje umova koje je izbalansirano – ni u kom slučaju nije ekstremno i vodi do srećnih i prijatnih rezultata za obe strane.

Potrebno im je dosta vremena da odaberu savršenog partnera, jer žele da im partner po svemu odgovara. Pošto su šarmantne i elegantne, osobe u znaku Vage retko imaju problema u pronalaženju obožavatelja i partnera, ali im je, ponekad, potrebno mnogo vremena da se odluče. A za to vreme, dok Vage razmišljaju, potencijalni partner može otići razočaran, jer mu je dosadilo da čeka. Vage odmah znaju da li su zaljubljene i uživaju u svim detaljima koji prate zaljubljenost i udvaranje.

Pixabay
 

Škorpija

Za osobe rođene u znaku Škorpije ljubav je žudnja za jedinstvom koja ih obuzima u potpunosti i prati ih tokom čitavog života i utiče na njihova mišljenja i izbore. Za njih je ljubav vrhunsko osećanje, vredno svake žrtve, kod njih je to osećanje izraženo i bolje ga razumeju na jedan više fizički način. Osobe u znaku Škorpije trebalo bi da shvate značaj toga da je ljubav davanje i predaja.

Pixabay
 

Strelac

Za osobe rođene u znaku Strelca ljubav je prava i večna, ali i nešto što ih može zaobići i zbog toga je moraju pronaći, istražiti, povratiti i zadržati, pre nego što je zauvek izgube.

Strelčevi su u suštini nesigurni. Njihove nesigurnosti su pažljivo zamaskirane njihovom komunikativnom, druželjubivom i iskrenom pojavom. Pošto se često plaše stvarnosti, oni traže utočište u idealizovanju, i u tome nekada znaju da preteraju.

Preterano su obazrivi po pitanju svog prostora i slobode i zbog toga nekad mogu pomisliti da će ih ljubav sputatavati, a ne osloboditi. Ipak, njihovi partneri mogu mnogo toga da nauče iz njihovog zaraznog idealizma, optimizma i entuzijazma.

Pixabay
 

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca ljubav je uzajamna razmena zadovoljstva koja donosi potrebnu sigurnost, mir i zadovoljstvo. I nasuprot opštem mišljenju, ljubav im je vrlo važna. Za njih ljubav predstavlja povezanost i odgovornost, ali i senzualnost i stabilnost. Njihova ozbiljna spoljašnost može prikriti njihovu nežnu i blagu stranu ličnosti, ali oni u potpunosti razumeju ljubav.

Kada se oslobode i otvore prema partneru, obasipaće ga naletima razuzdane strasti i ekstremnom sigurnošću u sebe, što može biti izuzetno očaravajuće. Porodica ima veliki značaj u njihovom životu. Zbog toga, kada vole, prihvataju tu osobu kao člana porodice – retko se odlučuju na kombinacije za jednu noć i površna flertovanja.

Pixabay
 

Vodolija

Za osobe rođene u znaku Vodolije ljubav je svežina i nešto novo, nesebična i prijatna. Vodolija želi da ispita dubine i raspon ljubavi, pre nego što u potpunosti prihvati njen oblik i postojanje.

Za njih je izazov menjanje konvencija i tradicije u načinu udvaranja i ljubavi. Zbog toga, mnoge Vodolije neće oklevati da razmotre opcije između više potencijalnih partnera, pje nego što se istinski prepuste ljubavi. Pošto su otvorene prirode, često pomešaju neformalna prijateljstva s ljubavlju. Zbog toga im se često događa da osete prazninu, neispunjenost ili zbunjenost u ljubavi.

Pixabay
 

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba ljubav je nesebično osećanje, čudo koje upotpunjuje, stvara celinu i zaheva potpuno predavanje. Za njih je ljubav više davanje nego primanje i ima dosta zajedničkog sa kreativnošću i filozofijom. Ali zbog njihove promenjive prirode i uticaja vladajuće planete Neptuna, Ribe mogu pokazati sklonost da se kreću – od jednog do drugog, konstantno u potrazi za pravom ljubavlju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike