Postoje 3 znaka Zodijaka koje čuva anđeo čuvar šta god da se dešava

02.12.2022

19:12

0

Autor: 24sedam

Za životne odluke koje donosimo, uvek se vodi bitka između dobra i zla, anđela i demona

Postoje 3 znaka Zodijaka koje čuva anđeo čuvar šta god da se dešava
dreamland-g99b491265_1920 - Copyright Pixabay

Astrolozi čvrsto veruju u vladavinu dobra i zla, pa su tako došli i do zaključka da nekim znakovima horoskopa dobre nebeske sile osvetljavaju put, dok neki drugi nisu takve sreće: njima zlo postavlja klipove u točkove i sprečava ili makar usporava svaki uspeh.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci su definitivno srećan znak, znak pod budnim okom Anđela čuvara, koji im pomaže da se bore protiv svega ružnog u životu i osvetljava im put.

Ukoliko ste rođeni u znaku Blizanaca velika je verovatno da ste se i sami uverili u ‘božansko proviđenje’ i osetili ‘intervenciju odozgo’ u nekoj situaciji.

Možda se problem na koji ste naišli u životu rešio nekako bez mnogo vašeg truda, baš u momentu kada vam je pomoć bila prekopotrebna.

Pixabay
 

Devica

Devicama anđeo čuvar odvajkada osvetljava puteve, a to se po njima i vidi: superiorne su, moćne, a probleme rešavaju brzo i sa, čini se, velikom lakoćom.

Istina je da Device ulažu dosta truda da dođu do rezultata koji će ispuniti njihove ciljeve, i to se uvek desi.

Cilj se dosegne, ali, ako mislite da ste uspeli sami u tome, pogledajte u nebo i malo razmislite. Da li vam se čini da ste ipak imali i malo sreće ili pomoći?

Pixabay
 

Strelac

Strelac naizgled olako i površno prolazi kroz život, ali, teško je zanemariti činjenicu da je ovaj znak miljenik zvezda.

Kad za nekog kažete ‘rođen pod srećnom zvezdom’, taj mora da je Strelac. Anđeo čuvar izvlači Strelca iz svake pa i neverovatrno teške neprilike u kojoj je mogao da se nađe, a objašnjenje zašto i kako jednostavno ne postoji. Ili ipak postoji?

Nasuprot gore navedenoj trojci, ova tri znaka Zodijaka kao da nešto zlo sapliće pri svakom koraku, kao da im sam đavo podmeće klipove u točkove.

Pixabay
 

Bik

Stalno pred teškim životnim odlukama, neprestano pred izazovima koje je teško savladati…nije lako biti Bik. Manjak sreće kao da im je zapisan u zvezdama, bez obzira na to šta je u pitanju – ljubav, porodica, novac…

A možda im i jeste zapisano. Makar tako kažu astrolozi. Bikovi do ostvarenja svojih ciljeva dolaze probijajući se kroz probleme kao kroz prašumu, a toj muci kao da kraja nema. Sve što dobijaju skupo plaćaju.

Pixabay
 

Jarac

Jarčevi pate čak i kada deluje da im je život bajka. Ukoliko ih krene ljubav, ispreči se neki zdravstveni problem. Ako je zdravlje u redu, paklene muke na poslu su neizbežne.

Svakodnevica Jarca je borba protiv zlih sila, jer, iako predano rade da otklone sve poteškoće u životu, uvek nailaze na nove i nove prepreke, koje povremeno deluju nepremostive.

Pixabay
 

Rak

Rakovi su osetljivi, a porodica je njihova najranjivija tačka. I tu ih zlo najčešće gađa. Gde najjače boli i krvari.

Iako im život zbog toga nije ni malo lak, iako konstantno pate, ono što im određuje sudbinu je njihova odlučnost da sačuvaju svoje uporište.

Rakovi kao da čitavog života grade utvrđenje, a ono se pretvara u kule od peska koje može odneti prvi jači talas. A taj talas kao da dolazi iz dubina samog pakla.

BONUS VIDEO:

instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike