Astrolozi otkrivaju šta će svakom horoskopskom znaku doneti sreću u 2023. godini

13.11.2022

19:34

0

Kome se smeši brak, kome unapređenje, a kome je krajnje vreme da zablista?

Astrolozi otkrivaju šta će svakom horoskopskom znaku doneti sreću u 2023. godini
full-moon-g94e830393_1280 - Copyright pixabay/Activedia

Ovan

Od početka 2023. do kraja aprila, Ovnovi će imati sreće u poslovima vezanim za nekretnine i putovanja. Neki pripadnici ovog znaka će kupiti nekretninu ili renovirati dom, dok će neki otići u inostanstvo i tamo pronaći svoje mesto pod suncem. Od aprila vas očekuje sreća u porodičnim odnosima. Usamljeni Ovan može upoznati srodnu dušu, dok će oni koji su u vezi imati harmoničan odnos.

Bik

Prva četiri meseca nove godine Jupiter će doneti Biku povoljnu energiju za brak i roditeljstvo. Usamljeni Bikovi će se više angažovati na polju ljubavi, jer će shvatiti da je malo verovatno kako će im pravi partner pasti s neba. U ovom periodu, moguća su zanimljiva putovanja. Od aprila nastupa period harmonije i mira i povoljan period za kupovinu nekretnine.

Profimedia
 

Blizanci

Do aprila 2023. godine Blizanci će imati priliku dostići vrhunce u karijeri. Jupiter vam se osmehuje u profesionalnoj sferi. Takođe, postoje velike šanse za ozbiljan finansijski rast - to može biti povećanje plate ili novi način zarade. Od maja pa do kraja godine imate šansu da upoznate ljubav. Mogući su snažni osećaji i početak duge romanse.

Rak

Do aprila 2023. godine, Rakovi će imati sreće na dugim putovanjima. Dakle, ako ste planirali - ne oklevajte, biće to divno iskustvo! Jupiter vas takođe podstiče da razvijate znanja, steknete nove veštine. Nakon aprila očekujte veća dostignuća u karijeri, finansijski rast i prijatne promene.

Profimedia
 

Lav

Prva četiri meseca 2023. nekim Lavovima će omogućiti boravak u inostranstvu. Iako ćete biti pod stresom, preseljenje vam može doneti dobre mogućnosti. Takođe, Lavovi mogu očekivati i povećanje prihoda. I u ovom trenutku možete primetiti važne znakove sudbine, oni će vam dati nagoveštaj gde da krenete dalje. Početkom maja očekuje vas povoljan period za samorazvoj i promenu imidža.

Devica

Početkom godine Device čeka sreća u ljubavnim vezama. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a samci će imati mnoštvo prilika da pronađu svoju srodnu dušu. Moguće je da ćete primetiti da se među prijateljima krije prava ljubav. Godina je povoljna za učenja novih veština i profesionalan razvoj.

Profimedia
 

Vaga

Očekuje vas dobro zdravlje, povećanje prihoda i zanimljiva putovanja. Mnoge želje se mogu ostvariti. Do aprila 2023. godine možete ostvariti uspeh u karijeri i povećati prihode. Od početka maja očekuje vas sreća u ljubavnim vezama. Većinu vremena bićete dobro raspoloženi i spremni na promene.

Škorpion

U prva četiri meseca očekuje vas sreća u finansijama. Zamišljajte želje i verujte da se mogu u ovom periodu ostvariti. Od 22. aprila poželećete da promenite garderobu ili da kupite vrednu imovinu. U ovoj godini putovanja i odmori mogu biti prilično zabavni.

Strelac

Početak godine će vam doneti topao odnos sa članovima porodice. U kući će zavladati harmonija. Posao i službeni putevi donose vam uspeh. Tokom ovog perioda, bilo bi dobro da zapamtite šta sanjate, snovi mogu sadržati važne smernice. Imaćete povoljan odnos s prijateljima.

Pixabay
 

Jarac

U 2023. godini pokupićete nagrade za svoj trud. To može biti povišica, bonus, unapređenje ili novo, bolje radno mesto. Slobodni predstavnici znaka u prva četiri meseca u godini mogu upoznati savršenu osobu za sebe, a oni u vezi će biti prilično srećni i zadovoljni.

Vodolija

Početkom godine mogli biste čvrsto odlučiti da promenite posao. Ova odluka u budućnosti će dati divne rezultate. Jupiter donosi obilje i zadovoljstvo. Od početka maja do kraja godine dobijate nagrade za svoj rad, sklapate nova prijateljstva i korisne kontakte koji će vam dodatno pomoći u karijeri.

Ribe

Ribe su zvezde početka godine. Vreme je da zablistate, rastete i pokažete sve svoje talente. Srećna prva četiri meseca 2023. godine doneće vam priliku da pronađete ljubav. Svojom kreativnošću osvajaćete sve oko sebe. Od maja ćete imati priliku da promenite posao ili poziciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike