2023. godinom vladaće broj 7! Numerolozi otkrivaju da li je to dobar znak

09.11.2022

16:34

0

Sedmica označava intuiciju, tajanstvenost, pogled prema unutra, potragu za znanjem, ali i za ljubavlju

2023. godinom vladaće broj 7! Numerolozi otkrivaju da li je to dobar znak
Ilustracija - Copyright Profimedia

Kako smo se i koliko promenili u odnosu na 2022. godinu koja je od nas očekivala rast? U kojem smo pogledu drugačiji? Upravo to su pitanja koja ćemo sebi postavljati u 2023., zaviriti duboko u sebe i postati svesni sopstvene transformacije, piše portal numerology.com.

Naime, svakom godinom dominira jedan broj, a za sledeću je to broj 7 ( 2 + 0 + 2 + 3 = 7). Sedmica označava intuiciju, tajanstvenost, pogled prema unutra, potragu za znanjem, ali i za ljubavlju. 

Sa sigurnošću se može reći da su mnogi od nas doživeli unutrašnje promene proteklih godina, dok se svet privikavao na novo normalno. Koliko god mislili da poznajete sebe, možda ste se promenili na načine kojih niste ni bili svesni.

Imamo kolektivnu priliku da se pomirimo sami sa sobom i shvatimo koliko smo evoluirali dok smo samo živeli svoje živote. Ovaj proces se neće dogoditi preko noći, ali to je u redu - energija broja 7 nije od onih koje žure. 

Profimedia
 

Neka briga o sebi bude prioritet

Vreme je da se negujete na načine koje ste sebi pre možda uskraćivali. Čuvajte svoje duhovne i emocionalne rezerve, ako osetite da se približavate burn out-u, usporite, mislite na svoje zdravlje. 

Postignite jasnoću

U 2023. jednostavno ćete bolje razumeti sebe i zašto se ponašate na određeni način. Fokusiraćete se na otkrivanje korena stvari i ispitivanje kako su one do sada uticale na vaš život. Vreme je da istaknete svoje prednosti i poradite na slabostima. 

Profimedia
 

Kontemplirajte o jedinstvu

Izgradnja jače veze između vas i prirode vrlo je važna 2023. godine. Puno se može dobiti uzemljivanjem, kao i shvaćanjem da su svi zajedno povezani. Nijedna osoba nije otok. 

Slušajte svoj unutrašnji glas 

Intuicija je glavna tema 2023. godine. Nastojte da je češće sledite, a ako imate problema s povezivanjem, obratite pažnju na ove znakove - iznenadni osećaj straha ili strepnje, snažan poriv da nešto učinite, trnci u celom telu, mučnina ili telesni nemir, iznenadno stanje povećane budnosti, jasan i čvrst glas u vama koji vas upućuje da nešto učinite ili ne učinite... Pratite svoje instinkte. Oni znaju šta je dobro za vas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike