Zodijak otkriva koja 3 znaka horoskopa očekuje životni haos tokom retrogradnog Merkura

08.09.2022

11:06

0

Autor: 24sedam

Očekuje nas čak 6 planeta koje će ići retrogradno

Zodijak otkriva koja 3 znaka horoskopa očekuje životni haos tokom retrogradnog Merkura
Ovi znaci najlakše gube živce - Copyright Profimedia

Septembarski pun Mesec je sjajno vreme da se opustite u svom malom svetu, te da se fokusirate na svoja očekivanja, želje i snove. Pun Mesec na nebu će se pojaviti 10. septembra, a ova mena nas motiviše da se pripremimo i oformimo planove za promenu sezone.

Iako je pun Mesec period za preduzimanje akcije, ovog puta zbog intezivne retrogradnosti, bolje bi bilo da pričekate sa planovima i konkretnim potezima. Bilo kako bilo, pun Mesec će kao i uvek doneti pomalo drame, posebno za sledeća tri znaka Zodijaka:

Pixabay
 

Blizanci

Ovo je vrlo važan period za vašu karijeru i imidž u javnosti, pa je moguće da ćete osećati pritisak oko toga kakav utisak ostavljate na okolinu.

Ovo će za vas biti period prepun akcija i možda ćete se osećati prinuđenim da napravite velike, ključne poteze, ali ovo nije trenutak za takve odluke. Radije se smirite i prologirajte što je duže moguće donošenje krucijalnih odluka.

Pixabay
 

Devica

Pun Mesec u Ribama će posebno uticati na vaš odnose. Moguće je da ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim bivšim ljubavima, udvaračima ili prijateljima, posebno u vreme retrgoradnog Merkura.

Ovo je prilika da testirate koliko ste čvrsti kada je reč o razvoju zdravih odnosa. Ova mena vas podstiče da zaboravite ljutnju ili stare argumente koji su vas sprečavali da se pomirite i daje vam znak da idete napred.

Verovatno ćete biti zbnjeni oko toga ko je dobar za vas, a ko nije, ali pun Mesec će vam pomoći da to shvatite, pa čak i ako bude bolno otkriti da neko nije ono što se zamišljali.

Pixabay
 

Ribe

Ovaj pun Mesec obeležiće vaša posvećenost različitim međuljudskim odnosima. Doživećete potpuno emocionalno oslobađanje, i bićete osetljiviji nego inače, a kako ste i inače jedan od najranjivijih znakova Zodijaka pripremite se za period nabijen emocijama.

Preuzmite odgovornost za to kako se osećate i potruite se da ne ponavljate negativna obrasce iz odnosa u prošlosti – to je recept za “katastrofu"

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike