Došao je i taj dan! Otvara se Lavlja kapija i donosi velike promene u životima svakog od nas

08.08.2022

13:20

0

Autor: 24sedam

Dana 8. 8. njegova energija će biti najjača, otvorite srce za ljubav, praštanje i dobre emocije

Došao je i taj dan! Otvara se Lavlja kapija i donosi velike promene u životima svakog od nas
lav profimedia 1-0093538010 - Copyright Profimedia

Portal Lavlja kapija otvara se svake godine, a u 2022. otvoren je od 26. jula do 12. avgusta.

Pixabay
 

Međutim, njegova energija biće na vrhuncu 8. avgusta, kada nas očekuje najjači uticaj ove kosmičke pojave. Ovaj dan je poseban i u numerološkom smislu jer imamo niz od dve osmice u datumu (8. 8. 2022), ali i mlad mesec koji će se pojaviti na nebu istog dana i pojačati uticaj Lavlje kapije.

Lavlja kapija povezana je sa zvezdom Sirius koja je nepokretna zvezde u sazvežđu Raka. Verovalo se da nas ova zvezda povezuje sa visokom energijom, ali nam donosi pojačanu svest i mudrost, kako ističu astrolozi.

Sada ćete jasnije videti koje ste ljude pustili blizu sebe i svog srca – da li baš oni zaslužuju to mesto? Dobro razmislite ko vam je podrška, kome se poveravate i koga iskreno volite. Možda je došlo vreme da se od nekih ljudi distancirate jer nisu dobri po vas.

Ovo ne znači da ćete biti sebični i gledati samo svoj interes – već da uzalud ne rasipate energiju i vreme na pogrešne ljude. Spremniji ste da se oslobodite svega onoga što vam donosi nemir, tugu i brigu.

Pixabay
 

Ovaj mesec je povezan sa harmonijom. Živite u skladu sa onim što zaista želite i osećate! Budite spremni da ostvarite svoj potencijal i živite svoju istinsku svrhu.

 

Ovih 9 stvari će nam doneti u život otvoren portal Lavlja kapija:

1. Isceljenje srca – Portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru, što znači da se možemo osloboditi nekih negativnih misli i loših emocija. Možemo otpustiti sve ono što opterećuje našu dušu i srce, ili nas blokira da volimo potpuno.

Pixabay
 

2. Pojačana intuicija – Tokom ovog perioda slušajte unutrašnji glas. Intuicija je pojačana, a instinkti izoštreni.

3. Otvaranje čakri – U ovom periodu mogu se mnogo lakše otvoriti čakre, a energija će slobodno proteći vašim telom.

Profimedia
 

4. Inspiriacija i ideje – Dobijamo vizije i sjajne ideje kako da nešto staro rešimo, a novo započnemo. Važni uvidi mogu se steći kroz snove, intuiciju, instinkte i u stanju opuštenosti.

5. Povećana povezanost sa univerzumom – Lakše je primati signale, poruke i znakove upozorenja koje šalje univerzum. Budite otvoreni za čuda.
6. Sloboda – Imamo povećan osećaj unutrašnje slobode i želimo da govorimo i slušamo istinu. Vaše unutrašnje JA od vas traži da živite samo kroz istinu i prave vrednosti.

7. Tehnologija – Svi koji se bave određenim tehnologijama, u ovom periodu mogu ostvariti značajan uspeh. Napredak očekuje sve one koji rade na internetu, medijima, pokretanju sajtova, aplikacija…

8. Energija mira je ojačana – Boravite što više u prirodi jer je ona izvor apsolutnog mira. Sedite na travu, zagrlite drvo, pustite vetru da vam mrsi kosu, gledajte u vodu...

Profimedia
 

9. Kreativnost – Lavlja kapija donosi sjajnu kreativnu energiju koja vas pokreće da uradiote nešto veliko i donesete kreativna rešenja. Uspeh očekuje i one koji se fokusiraju na umetnost.

Tokom perioda otvaranja portala Lavlja kapija važno je iskoristiti svoje sposobnosti, potencijale i talente. Radujte se novoj energiji i prihvatite promene. Možda će baš za vas ovaj period biti sudbonosan – potrudite se da postanete najbolja verzija sebe.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike