Astrolozi otkrivaju vašu srodnu dušu: Biku treba romantična duša, Lavu misteriozna, Raku pažljiva...

15.07.2022

19:03

1

Horoskop za večnu ljubav

Astrolozi otkrivaju vašu srodnu dušu: Biku treba romantična duša, Lavu misteriozna, Raku pažljiva...
couple-gdd4ac2887_1280 - Copyright Pixabay

Putem analiziranja svog horoskopskog znaka možete steći veće znanje o tome s kime ćete biti najkompatibilniji u ljubavi…

Ovan

Srodna duša Ovna: Samouveren pojedinac koji ga može pratiti. Ovan je aktovna osoba koja voli da ćivi život u brzom tempu. Nemaju vremena za to da ih neko sputava i treba im partner koji ih može pratiti. Idealna srodna duša im je neko ko je samopouzdan i ne boji se da preuzima velike rizike.

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija

Bik

Srodna duša Bika: Odana i romantična osoba kojoj je on centar sveta. Pravoj osobi Bik će ostati veran do samog kraja. Međutim, oni žele nekoga ko može vratiti tu uslugu i recipročno pružiti njihov snažan osećaj predanosti. Njihova idealna srodna duša je neko kome se može verovati, ko ne igra igre jer, iskreno, Bik nema vremena za to. Takođe, vole romantične tipove koji mogu učiniti da se osećaju kao da su jedina osoba na svetu!

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe

Pixabay
 

Blizanci

Srodna duša Blizanca: neko s intelektom, smislom za humor i dovoljno različit da stvari budu zanimljive. Blizanci znaju biti izbirljivi u vezi partnera tako da se možete osećati posebnim ukoliko vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je duhovit, pametan i zanimljiv. Pomaže ukoliko ste dovoljno različiti od Blizanca da osigurate da stvari nekad ne postanu dosadne!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija

Rak

Srodna duša Raka: inteligentna, pažljiva i senzualna duša s empatičnim srcem. Rak ima veliko srce i puno ljubavi da pruži… ali ako želite stvarno da osvojite jednog Raka morate moći uzvratiti istom merom. Oni žele nekoga ko je dovoljno inteligentan da okupira njihov um, ali i takođe dovoljno pažljiv da učini da se Rak oseća posebnim i voljenim. Nemaju vremena za sebičnost tako da njihov idealni partner također mora biti brižan i empatičan.

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Bik, Ribe i Devica

Pixabay
 

Lav

Srodna duša Lava: neko ko je samouveren, misteriozan i ko je sposoban da održava uzbuđenje u odnosu. Lava privlače samopouzdane, ali i misteriozne osobe. Žele nekoga ko je spreman za avanturu i ko se ne boji da se izloži, ali i takođe nekoga ko je dovoljno intrigantan da ih drži u neizvesnosti o tome šta će se daje dogoditi!

Potencijale srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

Devica

Srodna duša Device: neko sofisticiran, kompleksan, ambiciozan i potpuno predan. Srodna duša Device je neko kompleksan i sofisticiran poput luksuznog francuskog vina. Međutim, ta osoba takođe treba da bude motivisana i ambiciozna, a ne neko ko samo leži po ceo dan i ne postiže apsolutno ništa.

Pixabay
 

Vaga

Srodna duša Vage: neko ko dobro izgleda, pametan i samouveren. Vaga ima visoke standarde kada se radi o ljubavi i neće se zadovoljiti sa nasumično odabranom osobom. Njihova srodna duša treba da poseduje tri osobine, da dobro izgleda, da je pametan i samouveren. Vole fizičku lepotu, jer cene estetiku. Vole inteligenciju jer su pametni i dosađuju im spori umovi. Cene samouverenost jer vole nekoga ko zna šta želi!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav

Škorpija

Srodna duša Škorpija: neko ko im predstavlja izazov i hrani se njihovom strašću. Kada ste sa Škorpijom njihova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Međutim, oni  iskreno žele nekoga ko ih može izazvati i hraniti se njihovom vatrom. Njihova idealna srodna duša je neko maštovit ko misli i oseća duboko, ali ko nužno ne otkriva sve svoje karte odjednom. Vole malo misterije i intrige i privlači ih oštrouman humor!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Devica, Jarac i Rak

Pixabay
 

Strelac

Srodna duša Strelac: osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ne pokušava da ih promeni. Strelac ceni svoju slobodu i nezavisnost i ne treba im neko previše posesivan ko će im sedeti za vratom. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutine niti im treba neko ko će pokušati da ih menja ili popravlja kao da su neki projekat. Njihova srodna duša će biti neko ko ih može izgraditi i koga mogu povesti na put … ne neko tko im želi srezati krila!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga

Jarac

Srodna duša Jarca: elegantna i intrigantna duša sa stilom koja može okupirati njihov um i ostati verna do kraja. Njihov idealan partner mora imati nešto elegancije i stila i biti ponosan na to što jeste. Takođe, bi trebalo da budu inteligentni i znati kako da ih okupiraju na smislen način.  okupirati na dubok i smislen način.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpion

Profimedia
 

Vodolija

Srodna duša Vodolija: neko predan, ali ko voli zabavu, s uvrnutim smislom za humor i talentom za kuvanje! Idealna srodna duša Vodolija će najverovatnije imati zabavnu i ekstrovertnu ličnost i moraju biti raspoloženi za povremenu avanturu. Takođe ih strašno privlače osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor i koje su oštroumne. Ako ih možete nasmejati možete ih naterati gotovo na sve. Ako znaju da kuvaju, to je veliki plus!

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac

Ribe

Srodna duša Riba: neko samouveren, kreativnog uma i neko ko je na njihovoj talasnoj dužini. Ribe žive u svom svetu i nikad ne uzimaju život previše ozbiljno. Njihova idealna srodna duša je neko sa zdravom dozom samouverenosti, divljim i kreativnim umom i mogućnošću da misli široko.

Najviše od svega im treba neko s kim mogu da se povežu i komuniciraju na dubok i smislen način.

Bonus video:

Instagram/serbialive_beograd

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike