Poslušajte savete astrologa i u julu ne radite ove stvari

29.06.2022

13:00

0

Iako nam jul mesec neće prirediti mnogo trzavica, budite oprezni

Poslušajte savete astrologa i u julu ne radite ove stvari
paris-g32b734a88_1280 - Copyright Pixabay

Iako će jul generalno biti dobar mesec, bez mnogo trzavica, i sa dosta lepih dana, astrolozi savetuju da povedete računa. Neke stvari ne bi trebalo da radite jer će vam doneti samo negativne stvari. Evo šta bi trebalo da odstranite iz svog života.

Razmišljanje o neuspesima

Misli o negativnim stvarima, problemima i neuspesima su nešto što vas samo vuče na dno. Ne dozvolite da vas takve misli obuzimaju. Neuspehe ostavite tamo gde im je mesto, u prošlosti. iće novih prilika i bićete bolji! Ako se ne oslobodite pesimizma, retrogradni Neptun će uzeti svoj danak.

Pixabay
 

Osveta

Iako je ponekad primamljiva, osveta nije nešto što će rešiti problem. Ona je manifestacija agresije i kao takva direktan put do gubitka. Ako želite da budete srećni, morate to da prevaziđete, a to jedino može opraštanjem i okretanjem novog lista.

Profimedia
 

Sumnja i nepoverenje

Mars u Biku je izvor negativnosti. Od 5. jula ova planeta će nas činiti plašljivim, nepoverljivim i sumnjičavim. Ako želite da vam sreća ne okrene leđa, nastavite da verujete najbližim ljudima jer sumnje rađaju sukobe i razlaze. Ovde je važno održati ravnotežu, jer je preterana lakovernost takođe opasna.

Bezvoljnost

Od presudnog je značaja biti aktivan. Pasivnost, apatija, depresivne misli i lenjost glavni su neprijatelji naše sreće. Astrolozi vam savetuju da češće komunicirate sa ljudima koji vas inspirišu i od kojih možete mnogo da naučite. Pokrenite se, izađite iz svoje zone komfora! Naučite nešto novo, izlazite, družite se. To će vam popraviti raspoloženje.

Profimedia
 

Ne radite na više frontova

Iako današnje vreme zahteva multitasking, astrolozi savetuju da se tokom jula fokusirate na pojedinačne stvari. Pažnja će biti oslabljena, uz smanjenu produktivnost. Stoga nema svrhe da se silite, samo ćete praviti greške.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/sensa

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike