Osobe rođene u ovom znaku su pravične, odane i odlučne: Do kraja juna ih očekuje veliko izobilje

04.06.2022

17:26

0

Autor: M. J.

Deluju hladno i rezervisano jer žive u skladu sa razumom

Osobe rođene u ovom znaku su pravične, odane i odlučne: Do kraja juna ih očekuje veliko izobilje
pexels-leah-kelley-2466669 - Copyright Pexels

Može biti teško shvatiti kako se Device osećaju, jer one uglavnom poriču svoja osećanja. Neko ko je dobar u čitanju ljudskih emocija će primetiti negativne emocije Device, ali kada je pita o tome, ona će se radije povući nego što će pričati o tome. Zato je bolje pustiti Devicu da vam se sama otvori kada ona to bude želela.

Profimedia
 

Nema nikakvog razloga da brinete za vaš posao u narednom perioidu, kamoli za novac. Jer, iako ćete u mesecu pred nama i te kako imati troškova, isto tako ćete imati i većih prihoda nego što ste uopšte mogli da zamislite. Sve što u toku meseca juna poželite, a što se tiče novca, vrlo lako možete i da dobijete. Jer će vam na poslovnom planu cvetati ruže, ali naravno, samo zato što ćete iskreno davati sve od sebe i što ćete ulagati veliki trud da sve bude baš onako kako ste zamislili.

Unsplash
 

Moguće je da ćete imati problema sa kolegama, ali sve je to deo posla. I to samo zato što se ne slažete oko nekih sitnih stavki, a u suštini svi želite da ostvarite što bolje rezultate. Kada to prevaziđete, posao će cvetati.

 

Ako ste slobodni, nemojte praviti velike planove kada je ljubav u pitanju. Ništa vam se posebno neće desiti kada je ljubav u pitanju. Moguć je flert, pa čak i par avantura, ali su male šanse da vi tokom ovog meseca upoznate osobu koja bi mogla da vam unese sreću u život i da se sutra smatra vašom pravom ljubavlju. Istina je da vi i dalje osećate snažne emocije prema nekome ko je deo vaše prošlosti.

Unsplash
 

Ali, ni od toga neće biti ništa i što pre vi to shvatite, to će biti veće šanse da se pomirite sa tim i da počnete da živite dalje. Da otvorite svoje srce za nove ljubavi koje su svakako i te kako moguće samo ako vi raskrstite sa svojom prošlošću. 

Profimedia
 

Vi se samo uzalud nadate da će se među vama desiti nešto posebno, jer su za to iskreno veoma male šanse. Čak i da se pomirite, tu se ništa neće desiti što već nije. Vi ćete voleti svim srcem, a ta osoba će vašu ljubav samo da iskoristi i ništa drugo… Sačekajte neki bolji period, kraj leta vam sprema iznenađenje!

Profimedia
 

Ako ste u vezi, tokom meseca juna vas čekaju promene. Jer, sve može da se promeni u mesecu koji nam dolazi, jer je pred vama divan period. Ako ste u vezi u kojoj je ljubav prava i ako su emocije vas i vaše voljene osobe iskrene i jake, ma koliko da prepreka imali na tom putu, vašu ljubav ništa neće moći da uništi.

Profimedia
 

Mesec koji je pred nama će vam na neki način biti presudan zato što će vaša veza biti na nekoj vrsti testa i vi prosto nećete znati kako da se ponašate. Ali imajte na umu da, ako je ljubav među vama prava, ništa neće moći da je uništi. I da dodamo još jednu zanimljivost. Ukoliko želite da osvojite Devicu, budite uvek besprekorno uredni, namirisani i ni slučajno ne pominjite da ste bilo kada u životu bili bolesni. Pobeći će glavom bez obzira ukoliko posumnja da neku bolest može dobiti od vas, pa makar ona bila i bezazlena.

 

Ne postoji astrološki znak koji toliko brine o svom zdravlju kao što je Devica. Ako primetite osobu koja veoma detaljno i razložno opisuje svaki svoj simptom, možete pretpostaviti da je rođena u ovom znaku ili joj je on naglašen u ličnom horoskopu.

Među ovim osobama ima mnogo lekara, farmaceuta i medicinskih sestara. S obzirom na to da su opterećeni zdravljem, sobom, za svaki slučaj, uvek nose malu apoteku. Veoma su posvećeni svojoj profesiji, a lečenje drugih ljudi doživljavaju kao sopstveno isceljenje.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike