Ova tri znaka nemaju nikakav smisao za humor, pazite kako se odnosite prema njima

28.04.2022

11:11

0

Danas je smisao za za humor osobina poput inteligencije ili dobrog izgleda

Ova tri znaka nemaju nikakav smisao za humor, pazite kako se odnosite prema njima
profimedia-0258272901 - Copyright Profimedia

Ko ne bi voleo da ima dobar smisao za humor? Ipak, neki horoskopski znakovi su rođeni sa manjkom radosti i koliko god se trudili, ne ide mi baš najbolje zbijanje šala, a ni prihvatanje tuđih. Ovo im dosta otežava društveni život.

Pixabay
 

Lav

Lavovi su ponekad skloni humoru, ali znaju biti usiljeni kada pokušavaju biti duhovitiji nego inače. Da bi ispričali smešnu priču, koristiće preterivanje i puno prideva. Ponekad će im to uspeti, ali ponekad može delovati malo preterano i upadljivo. Lavovima bolje ide pričanje već postojećih priča i šala nego stvaranje novih.

Pixabay
 

Jarac

Jarčevi su poznati po ozbiljnosti i izostanku humora, a ljudi to ponekad tumače kao znak da im ništa nije zabavno. Jarac se može osloboditi ove maske tako što će pokušati biti malo zabavniji, a ponajpre treba da nauči da se povremeno nasmeje sebi.

Pixabay
 

Ribe

Ribe uživaju u pričanju dugih i zabavnih priča, ali problem je u tome što mogu postati preterano entuzijastične.Nastaviće pričati bez kraja, ne shvatajući da su izgubili interes drugih. Simpatično je u smislu da se trude, ali ponekad je bolje prihvatiti da se priča završi bez bučnog smeha nego pokušavati nasmejati sve.

BONUS  VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike