Ova 3 znaka Zodijaka u narednim danima očekuje sudbinska ljubav

12.04.2022

11:11

0

Od danas postoje tranziti koji spajaju ljubavnike i postoji određena energija koja vas može navesti da se zapitate da li ste upoznali osobu koja će vas upotpuniti

Ova 3 znaka Zodijaka u narednim danima očekuje sudbinska ljubav
Ljubav - Copyright Profimedia

Da li ste ikada imali osećaj da je nešto moglo biti pravi trenutak ili neko prava osoba.Ovo je jedan od nuspojava Meseca nasuprot Saturnu, tranzita koji ima tendenciju da sastavi delove naših života na takav način da sve razumemo kao da je to prosto suđeno da bude.

Profimedia
 

Ta osoba u koju si zaljubljen? Sudbina. Nije moglo drugačije, i zašto? Zato što se dešava, a kako bi se išta moglo dogoditi da nije suđeno?Mesec nasuprot Saturnu produbljuje naš raspon misli, omogućavajući nam da analiziramo naše unutrašnje funkcionisanje sa osećajem stručnosti sastavili smo delove i šta imamo?

Nekolicina znakova horoskopa će shvatiti da osoba sa kojom smo izabrali da provedemo život nije samo prava osoba već i osoba kojoj je suđeno da provede život sa nama. Njihova sudbina je naša sudbina.

Pixabay
 

Tranzite Saturna ponekad može biti teško prihvatiti, a ponekad nas obasjaju svetlošću koja otkriva neku unutrašnju čežnju koja se možda neće moći manifestovati. Ovo može dovesti do frustracije, međutim, nije uvek naša sudbina da dobijemo sve što želimo.

I tako, ljubav koju biramo je i naša sudbina i naša lekcija; ovog dana, tokom Mesečeve suprotnosti od Saturna, shvatićemo da iako smo možda ludo zaljubljeni, partnerstvo nam možda neće doneti sve što želimo; ipak, ovo je naša sudbina i treba da je prihvatimo sa milošću i zahvalnošću.

Za Devicu, Jarca i Ribe sudbinska ljubav izgleda stvarno tokom Meseca nasuprot Saturnu, u aprilu.

Pixabay
 

Devica

Konačno ste se pomirili sa činjenicom da ste u vezi sa nesavršenom osobom, i da vam je tako i da će vam biti do kraja života.Pošto ste u jednom trenutku zamislili savršenu osobu, toliko ste postavili svoja očekivanja da je sve što ste dobili bilo razočaranje,konačno vam je palo na pamet da ne postoje savršeni ljudi i da ni vi sami niste savršeni.

Saznanje o tome dolazi sa slobodom, pritisak je sada isključen. Mesec nasuprot Saturnu vam omogućava da shvatite da je ova vaša nesavršena osoba.Oni su posebni na svoj način, i definitivno su vaši. Ljubav koju imate je sudbina. I sve je u redu, jer ste konačno prihvatili to i to vas čini sve boljim.

Pixabay
 

Jarac

Proveli ste toliko vremena pokušavajući da ugodite svom partneru, iako ovaj vaš partner nikada nije bio „onaj“ kojeg ste imali na umu. Ipak, evo ih, traže vašu pažnju, 24-7. A tu ste i vi, pružate im tu pažnju, kad god to zatraže.Vas dvoje ste trebali da budete to što jeste. Naravno, volite da se žalite i pričate iza njihovih leđa,ali to je samo ispuštanje ventila, zar ne?

U stvari, obožavate ovu osobu i možete misliti o sebi bez ikoga osim ove osobe kao svog partnera. Ova vaša ljubav je suđena, predodređena da bude upravo takva kakva jeste.Tokom opozicije Meseca sa Saturnom, počećete da cenite veoma stvarnu osobu sa kojom vam je očigledno suđeno da budete.

Pixabay
 

Ribe

Znali ste čim ste videli osobu koju nazivate svojim romantičnim partnerom da će ona biti prava. Priznali ste da život nije lak, kao ni partnerstvo, i ako ćete morati da prođete kroz oboje, mogli biste i da prihvatite uslove.U vašem slučaju, uslovi su sasvim jasni: volite osobu sa kojom ste i nemojte je činiti pogrešnom. Očekujte isto zauzvrat i zapečatite dogovor poljupcem.Mesec nasuprot Saturnu može da pokvari vezu ako oboje ne verujete u svoju sudbinu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike