Njima se ostvaruju sve želje! Astrolozi otkrivaju 3 znaka rođena pod srećnom zvezdom

06.03.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

Ono što požele uglavnom i ostvare

Njima se ostvaruju sve želje! Astrolozi otkrivaju 3 znaka rođena pod srećnom zvezdom
profimedia-0280467357 - Copyright Profimedia

Astrolozi izdvajaju tri znaka kojima nikada ne nedostaje volje i upornosti pa ono što požele uglavnom i ostvare! 

Žene u ovim horoskopskim znacima uglavnom donose dobre odluke jer znaju da predvide poteze drugih. Evo o kome je reč:

Devica

Žene rođene u znaku Device posebno obraćaju pažnju na detalje i sitnice. O određenoj temi pričaju samo ako su 100 posto sigurne u to. Ako je Devica nešto rekla, onda će biti tako. Ona zna svoj put za ostvarenje ambicija. Ako nije sigurna, nikada neće preduzimati nesigurne korake i rizikovati. Kao nijedna druga, ova žena je u stanju da oseti vibracije sveta oko sebe. Morate vrlo pažljivo slušati njihove reči. Device imaju jaku intuiciju i često osećaju nadolazeću opasnost.

Pexels
 

Škorpion

Ovaj znak Zodijaka uvek veruje intuiciji. Škorpione intuicija nikada nije izneverila. Isto važi i za njenu procenu, pa u poslovnom svetu znaju gde ih čeka dobit, a gde je rizik preveliki. Škorpioni lako ostvaruju poznanstva i kontakte. Vrlo često uspevaju da pročitaju tragove sudbine. Njene misli, reči i postupci usmereni su na ambicije kojima teži. Neće stati dok ne ostvari ono što želi, piše sensa.story.hr.

Pixabay
 

Ribe

Vrlo često žene rođene pod ovim znakom imaju neverovatnu energiju. Njihov put života je često čudesan, ali ono što naume, one to i ostvare. Njeni snovi su njena stvarnost. Vrlo je romantična i maštovita, ali kada je potrebno i prizemna i racionalna. Empatična je i vrlo emotivna, pomaže drugima, ali ne zapostavlja ni svoje potrebe i životnu misiju. U njoj je neverovatna snaga i posebna mudrost. Često se kaže da su Ribe znak sa najviše razvijenom emocionalnom inteligencijom. Kada se posvete nečemu, ne odustaju dok to ne ispune.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike