Jedan znak Zodijaka je najteže osvojiti! Nemojte izazivati njegovu sujetu, dostojanstvo i ljubomoru

23.02.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Veoma su teatralni i obraćaju pažnju na različite sitnice, detalje i finese koje postoje u nečijoj pojavi ili u nečijem predstavljanju

Jedan znak Zodijaka je najteže osvojiti! Nemojte izazivati njegovu sujetu, dostojanstvo i ljubomoru
turn-on-g612e4834f_1280 - Copyright Profimedia

On naprosto obožava da dominira na bilo kojoj sceni i da caruje - LAV.

Kada se Lavovima pripisuje egocentričnost, zaista je teško odgovoriti da li je reč o njihovoj mani ili o svojstvu da oni stvari i događaje tumače iz svog ugla.

Lavovi su veoma teatralni i u tom smislu, obraćaju pažnju na različite sitnice, detalje i finese koje postoje u nečijoj pojavi ili u nečijem predstavljanju. Pri tome, insistiraju na visokim kriterijumima i poseduju istančani ukus ili pravi smisao za lepotu.

Ipak, ne treba zaboraviti da su Lavovi veoma zahtevni i da fizička lepota na njih ostavlja samo prolazno značenje tako da oni dobro razlikuju onu pravu lepotu koja dolazi iz dubine nečijeg bića.

Lavovi uživaju u različitim izazovima jer veliki izazovi predstavljaju pravu priliku za dokazivanjem, trijumfom i naročito za velikom pobedom.

Oni su veoma energični, dominantni i teatralni tako da svi ljubavni susreti protiču po utvrđenom scenariju. Znači, Lav pokreće inicijativu i sve konce drži isključivo u svojim rukama, a ukoliko između vas postoji ljubavna veza, onda morate biti spremni na to da Lav uvek ima dominantnu ulogu i da u tom smislu ništa ne možete promeniti.

Profimedia
 

Kako se udvarati Lavu?

Jedna od prvih lekcija koje treba da naučite glasi: Lav se udvara na direktan način i njemu treba prepustiti zadovoljstvo u zavođenju a naročito ponos zbog osvajanja vaše pažnje i vaše ljubavi.

Važno je da se u vašim očima prepoznaje pogled divljenja i da se na vašim usnama nalazi osmeh zadovoljstva i da su vaše ruke spremne da ga prihvatite u bilo kom trenutku. Savetujemo vam da, izbegavate mala lukavstva, jer Lav nije ni najmanje naivan i ukoliko ne igrate po pravilima onda vas očekuje neprijatno raspoloženje.

Profimedia
 

Šta morate znati o Lavu?

Lav naprosto obožava da dominira na bilo kojoj sceni i da caruje, zbog toga vaš izbor ili jedina mogućnost se svodi na saučesničku ulogu. Naravno, nemojte prkositi jednom Lavu, nemojte izazivati njegovu sujetu, dostojanstvo, ponos ili ljubomoru. Lavovi ne dozvoljavaju da se neko poigrava njihovim osećanjima i nikad ne pristaju na inferiornu ulogu.

Budite sigurni, da se svi vaši prekršaji kažnjavaju i to veoma oštro uz bujicu onih velikih reči, uz crveni karton ili uz potpunu eliminaciju. Na sreću, Lav insistira na utvrđenim pravilima tako da je zaista apsurdno činiti stvari koje izazivaju njegov bes, osudu ili kažnjavanje.

Važno je, da delujete veoma inspirativno na svog Lava i da neprekidno ispunjavate sve njegove kriterijume o lepom izgledu, o lepom ponašanju i naročito o izražavanju svoje naklonosti i poštovanju. Lav insistira na spoljašnjim utiscima i od vas očekuje aristokratsko držanje ili besprekorno ponašanje onda kada se nalazite pred širokim auditorijumom.

Pixabay
 

Kako sačuvati Lava?

Nikako, jer Lav je taj koji donosi sva važna pravila bez obzira da li je reč o početnoj fazi upoznavanja ili o zajedničkom životu. Znači, vi ne možete postavljati nikakva pravila, zabrane ili uslove, ali ono što svakako možete je da svog partnera podstičete na psihološku i na emotivnu privrženost. Naravno, ukoliko ste dovoljno pametni onda vam je jasno na koji način treba da kontrolišete njegovo interesovanje i da sačuvate njegovu vernost.

Profimedia
 

Da li su Lavovi skloni prevari ili avanturi?

U načelu da, ali osnovni problem je što Lavovi imaju svoju teoriju i za nju uvek koriste drugačije aršine ili „neoborive“ argumente. Odnosno, pitanje neverstva u vašem slučaju za njih predstavlja veliki ili neoprostivi prekršaj čak i u mislima, dok za njih važe nešto drugačija pravila.

Prvo, oni vam neće dozvoliti da to otkrijete, a sve vaše dokaze proglasiće nevažećim i netačnim. Zatim, oni uvek imaju neke skrivene argumente ili svedoke koji će sve vaše tvrdnje pretvoriti u naivnu priču. Na kraju, možda je najbolje da sebe poštedite nekih neprijatnih scena i uzaludnog dokazivanja.

Pixabay
 

Kako se Lav ponaša u ljubavnoj vezi?

Ukoliko je reč o ljubavnoj priči onda zaista možete biti sigurni da pored sebe imate veoma strasnog, uzbudljivog, teatralnog, darežljivog i posesivnog partnera. Svaki Lav voli da caruje bez obzira da li je reč o muškarcu ili o ženi, i u tom smislu ne možete promeniti njihovu ćud, piše aura.ba.

Stvari koje mogu povremeno da zagorčavaju vaš ljubavni život su preterana sujeta, veoma izražena potreba za dominacijom i naročito temperamente reakcije ili preterana teatralnost i sklonost ka egocentričnom ponašanju. Međutim, ono u čemu ćete sigurno uživati onda kada je vaš partner dobre volje su: veliki izlivi nežnosti, dobroćudnosti, velikodušnosti, plemenitosti i naročito vrele strasti.

Profimedia
 

Kako se Lav ponaša u braku?

Lav očekuje privrženost, beskrajnu vernost i spremnost da iskreno rešavate sve zajedničke probleme koji dovode u krizu vaš bračni život. U dubini svoje duše, Lav veruje u ljubav, sreću i u porodicu koja neprekidno traje, ali postoji samo jedan problem, a to je pitanje da li je napravio dobar izbor.

Šta je ono što privlači Lava?

To je unutrašnja i spoljašnja lepota, šarm, iskrenost, privrženost, vernost i u izvesnom smislu pokornost. Ipak, zbog svoje temperamente prirode Lavovi se najčešće povode za onim prvim trenutkom ili za impresijom koju osećaju prilikom prvog kontakta, susreta ili upoznavanja. U tom smislu, važno je da između vas postoji pozitivan fluid, zatim, međusobno privlačenje, igra strasti i ljubavna hemija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike