Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - proveri koji

18.02.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

Lavu treba Vodolija, ako postoji znak bez koga Rak ne može, onda je to Škorpion, Za Ribe je život bez Jarca nepotpun

Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - proveri koji
couple-g530fac6a0_1280 - Copyright Pixabay

Obično se na Internetu mogu pronaći brojni tekstovi o tome sa kim se koji horoskopski znak najbolje slaže, najpre u ljubavi. Astrolozi se slažu da za svaki znak postoji onaj drugi koji mu savršeno odgovara - po karakteru i osobinama.

Ovan

Ovnu je potrebna žena u znaku Device u životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana, brižna i drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna s obe noge na zemlji.

 

Bik

Bez Vodolije Bik se neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentna je i uopšte je fascinantno biće. To oduševljava Bika koji zna kako da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci

Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za živahnog Blizanca.

Pixabay
 

Rak

Ako postoji znak bez koga Rak ne može, onda je to Škorpion. On je hrabar, odlučan i neustrašiv. Osim toga je strastven i veran. Upravo ono što treba osećajnom i suzdržanom Raku.

Lav

Da bi mu život bio ispunjen, Lavu treba Vodolija u svom okruženju. Svejedno da li je u krugu prijatelja ili porodice. Glavno da Lav može da profitira od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije Vodolije. To imponuje samopouzdanim i spontanim Lavovima. Ovi horoskopski znakovi su jako loši u flertovanju, sa njima zna biti poprilično teško, piše miss7.24sata.hr.

Devica

Strelac je sa svojim humorom i opuštenošću ponekad perfekcionistički nastrojenoj Devici savršena dopuna.

Pixabay
 

Vaga

Osobama rođenim u znaku Vage potreban je neko u znaku Ribe u svom životu, jer ona je osećajna, maštovita i intuitivna. Baš ono što treba osećajnim Vagama koje teže za ravnotežom.

Škorpion

Škorpionu je jako teško bez Vage. Ona je osećajna i diplomatski nastrojena. Škorpion je pak često vrlo instinktivan, strog i izazovan – pa tako ova dva znaka u prijateljstvu, na poslu i u porodici čine savršen duet.

Strelac

Strelcu u životu treba Lav. Brižan, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog Strelca dobra suprotnost.

Pixabay
 

Jarac

Život Jarca lepši je ako ga može provesti s Blizancem. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponuje savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji treba Rak u životu. Rak je osećajan, ima smisla za humor i vrlo je maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To nadopunjuje Vodoliju, jer ponekad zna da bude vrlo impulsivan i napadan, čak i živčan i ekscentričan.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca mnogo teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to treba emocionalnom i ponekad preosetljivom Jarcu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike