Džej Lo dodeljena nagrada, nije uspela da zadrži suze: Shvatila sam čemu težim!

16.11.2020

12:52 >> 13:38

0

Pevačica je tokom ceremonije Peoples Choice Awards održala emotivan govor, na kome je dobila priznanje za Ikonu 2020.

Džej Lo dodeljena nagrada, nije uspela da zadrži suze: Shvatila sam čemu težim!
Copyright Profimedia

Dženifer Lopez primila je nagradu na ceremoniji People’s Choice Awards, ali se tokom govora rasplakala.

Na dodeli priznanja zbog pridržavanja mera bezbednosti nije bilo publike, a nagrade su dodelje najboljima u popularnoj kulturi za 2020. godinu, među kojima je bila i JLO. Njoj je odatno priznanje za “Ikonu 2020. godine”, ali nije uspela da sakrije uzbuđenje, te je počela da plače usred govora koji je održala. Naročito kada je na videobimu ugledala svoju decu, za slavnu lepoticu je to bio dodatni okudač da pusti suze.

Profimedia

– Ova godina je bila sjajna. Pokazala nam je šta je važno, a šta ne. Mene je ojačalo ono što je najvažnije, a to su ljudi, svi mi zajedno. Treba da pomažemo jedni drugima, da se volimo, budemo ljubazni jedni prema drugima. I važnost te veze, tog ljudskog dodira. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim. Da dodirnem ljude, da doprem do njih. Želim da nadahnem devojčice svih uzrasta i svih boja, širom sveta, da znate da možete da radite šta god želite, koliko god želite i da budete ponosne na to ko ste, bez obzira odakle dolazite. Želim da znate da su vaši snovi ograničeni samo vašom maštom, odlučnošću i spremnošću da se nikad ne predate. Ako sam vas dirnula na bilo koji način, onda je ovo najveća nagrada koju sam ikada mogla da dobijem – poručila je Lopezova u emotivnom govoru.

Instagram printscreen/ jlo

Ove godine nagrade su dobili i Vil Smit – nagrada za mušku filmsku zvezdu, Kloi Kardašijan – za rijaliti zvezdu godine, Džastin Biber – za muškog izvođača godine. Arijana Grande imala je čast da dobije dve nagrade za veče, te je jedno priznanje dobila za ženskog izvođača godine i drugu u kategoriji “Social Celebrity”.

Pročitajte još:

Sećate li se Suzan Bojl? Pre 10 godina osvojila je svet svojim glasom, a danas živi u skromnoj porodičnoj kući

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike