Etikete iz Idine prošlosti! Imao je mačku i prastari karavan, a ja ispala „hrvatska sponzoruša koja je pala na Srbina zbog love"

23.12.2021

19:37

0

Ona je sigurna da će je pojedini oprečni komentari još dugo pratiti, ali se i nada da je većini sada, posle devet godina njenog braka, jasno da je sve vreme u pitanju bila - ljubav

Etikete iz Idine prošlosti! Imao je mačku i prastari karavan, a ja ispala „hrvatska sponzoruša koja je pala na Srbina zbog love"
Ida Prester aps - Copyright Instagram screenshot/ ida_prester

Ida Prester skoro već punu deceniju uživa u ljubavi sa Ivanom Preševskim.

Međutim, još na početku njihove priče, ona se susrela sa raznim negativnim komentarima jer je „otišla za bogatim Srbinom, preduzetnikom". Najavljujući jedan intervju za domaće medije, opisom fotografije na Instagramu privukla je ogromnu pažnju javnosti pošto je napomenula da je jednom prilikom ispala i „hrvatska sponzoruša, koja je samo pala na lovu".

„Žene i etikete..."

- Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara: „Još jedna hrvatska sponzoruša udala se za bogatog Srbina preduzetnika. Pala i ona na lovu", uvrede i potcenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine - počela je Presterova.

- Vani je tad od imovine imao mačku Pigo i prastari karavan. I mene da verujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno. Ali, stereotip je već priređen, samo sam uklizala u fioku - nastavila je ona.

„Žena ništa ne zna sama da zaradi"

Instagram screenshot /ida_prester
 

- Danas, nakon devet godina, valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog para. Nego zato što je jedini takav za mene na svetu. Al’ komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa - dodala je Ida, pa izazvala pravu lavinu komentara, mahom podrške.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike