Uroša Živkovića je drama sa prve svirke dugo pratila: Kolegama je trebalo vremena da mu ovo oproste!

20.12.2021

22:37

0

Otišao je da pomogne, a u tom trenutku je znao možda dvadeset pesama...

Uroša Živkovića je drama sa prve svirke dugo pratila: Kolegama je trebalo vremena da mu ovo oproste!
Uroš Živković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Uroš Živković svakako se proslavio učešćem u takmičenju „Zvezde Granda" i danas važi za jednog od najtraženijih mladih pevača. Međutim, za tu se „titulu" i te kako borio, a punu podršku kolega nije baš uvek imao.

Kako objašnjava, prisećajući se prve svirke - to je i zaslužio, jer se nespreman latio mikrofona, ali ipak „izgurao" do kraja.

Nisam znao...

- Posle finala sam počeo da radim kao pevač. Sećam se moje prve svirke kao da je juče bila. Miloš Brkić je polomio nogu na fudbalu i trebala mu je pomoć, pa su mene zvali. Ja ne znam da li sam od ukupno tri sata programa znao možda dvadeset pesama, jer sam ja do tada radio uglavnom neke klupske svirke i imao neki određen repertoar koji sam uvežbao, ali ništa van toga - „vraćao je film" Uroš u emisiji „Zvezde Granda Specijal", pa nastavio o tome kako je pojedinim kolegama trebalo vremena da mu „oproste dramu" koja se odvila. 

Njih, međutim, nije želeo da imenuje, da ne bi baš bilo da ga je neko „prozivao".

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Komentari posle tog nastupa su bili baš negativni. Mislim, naravno, došao sam tamo da pomognem, a ne mogu jer ne znam pesme. Bilo je dosta kolega, neću sad da pominjem, da ispadne da me je neko „prozivao". To je bila realna slika tada, u tom trenutku. A te koleginice i kolege koje su tada bile, danas najviše vole da rade sa mnom - istakao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike