Sara Jo trpi dvadesetčetvoročasovno vređanje: Nametnuto mi je da ćutim i budem lepa

20.12.2021 | 13:53

Pevačica je sa pratiocima na Tviteru podelila kakve uvrede dobija od korisnika društvenih mreža

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sara Jovanović, koju domaća javnost zna kao Saru Jo, nedavno se prijavila na izbor za srpskog predstavnika na narednoj Beoviziji. Koleginica Maja Nikolić ju je prozvala izjavivši da joj je „unapred nameštena pobeda” zbog čega je Sara Jo odlučila da joj uzvrati udarac. Naime, ona je objavila snimak u kom karikira Majino pevanje iz jedne emisije, zbog čega se našla na meti osuda i uvreda na društvenim mrežama.

Instagram printscreen/sarajoofficial
 

- „Blamiraš se, majmunčino”, „Koliko smara više ova kobiletina, mrš”, „Tukla bih je”, „Dokle će ova kobila misliti da je interesantna?” -  samo su neke od brojnih šokantnih poruka koje je Jovanovićeva dobila, a zbog toga je imala potrebu i da se oglasi na Tviteru i prizna sa čime se sve suočava: 

 

 

- Od šaljivog odgovara na vrlo jasnu optužbu i uvredu, došli smo do dvadesetčetvoročasovnog razvlačenja, vređanja, pretnji, kao i dovođenja u pitanje mojih feminističkih i aktivističkih stavova…?!?!?!? - napisala je Sara, a zbog komentara korisnika ove društvene mreže imala je potrebu detaljno da objasni zbog čega prolazi kroz torturu:

- Nikad se više nije pričalo o važnosti toga da budeš svoj, da čvrsto stojiš iza svojih stavova, mišljenja, a društvo, mediji, porodica, okruženje nas vrlo često (svesno i nesvesno) upravo u tome sputavaju. Ponekad i iz najboljih namera. Skoro deset godina pazim na svaki svoj korak, odluku, izjavu, opis, sve ono što podrazumeva ovaj posao.

 

 

- Kao i većini izvođača (pogotovo ženskih), nametnuto mi je da budem “anemična”, da ćutim, budem lepa, i gledam svoja posla, well - sad, više nego ikad, shvatam da sloboda, u bilo kom obliku, nema cenu - napisala je Sara Jo u jednom od svojih obraćanja. 

Bonus video: 

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2021/12/01/64c4e9aeb45738d81958cadf/uhd/64c4e9aeb45738d81958cadf.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958cadf",poster:"https://video.24sedam.rs/storage/images/2365-1070-thumb-thumb-thumb.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam