"Samo je odjednom počeo da se trese" Biljana Jevtić otkrila kroz kakvu je agoniju prošla dok je njen muž imao koronu

19.12.2021

17:21

0

Pevačici nije bilo svejedno, pogotovo što nijednog trenutka nije pokazivao nikakve simptome

"Samo je odjednom počeo da se trese" Biljana Jevtić otkrila kroz kakvu je agoniju prošla dok je njen muž imao koronu
pink_novogodisnji_program_15122021_0199 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Biljana Jevtić i pevač Aca Ilić dugi niz godina su u skladnom braku, što je retkost na našoj javnoj sceni. Uvek su tu jedno uz drugog, kada je dobro i kada je loše. Za 24sedam oni su se osvrnuli na period kada je pevač bio zaražen koronavirusom, zbog čega je njegova supruga bila veoma zabrinuta.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Naime, njih je iznenadilo to što Aca nije pokazivao nikakve simptome, a test je došao pozitivan, pritom je imao zapaljenje pluća. 

- Takva sam osoba da se stvarno ne plašim, suprug zna da mi kaže da je super što sam optimista, ali srećom smo sve ostavili iza sebe. Svi smo dobro sada, moj suprug je preležao koronu, a to nam uopšte u tom trenutku nije bilo prijatno - kaže Biljana za 24sedam i nastavlja:

- Mi smo bili u Banjaluci, imali smo neko snimanje, sve je delovalo normalno. Odjednom je on počeo da se trese, ja sam pomislila da je u pitanju prehlada. Ujutru kad smo ustali, on nije imao temperaturu, ali se nije osećao dobro. Odmah smo otišli kod lekara, test je pokazao da je negativan, uradili su mu skener, imao je upalu pluća. Bila sam jako zabrinuta, ali izgurali smo to, baš sam ga negovala kako treba - zaključila je kroz smeh Biljana za naš portal.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike