Kao sav normalan svet: Kejti Holms nema problem da se vozi autobusom

18.12.2021

17:31

0

Nakon raskida sa kuvarom, glumica se posvetila ćerki, a voli da pokaže da živi kao i svi drugi

Kao sav normalan svet: Kejti Holms nema problem da se vozi autobusom
Kejti Holms Profimedia - Copyright Profimedia

Kejti Holms, holivudska glumica, važi za jednu od najstilizovanijih dama u svetu, a izgledom oduševljava modne kritičare. Često je viđaju na ulicama Njujorka, gde živi sa ćerkom Suri koju je dobila u braku sa Tomom Kruzom, a kako se navodi, ona nema problem čak ni da se vozi gradskim prevozom.

Profimedia
 

Kako su istakli oni koji su je sretali, važi za neposrednu ženu, ljupku i osećajnu, a sugrađani je često vide u supermarketu gde pazari kao i svi ostali, iako važi za holivudsku zvezdu.

Ona nema problem ni da se vozi autobusom, ukoliko nije u prilici da uhvati taksi, a svoju izdržljivost, hrabrost i istrajnost dokazala je kao samohrana majka, o čemu je govorila za medije.

- Moj prioritet je da Suri zna da uvek može da računa na mene. Možda je pomalo suvišno reći, ali ja zaista uživam u majčinstvu.  Važno mi je da Suri ima normalno detinjstvo, baš onakvo kakvo je bilo moje - rekla je ona jednom prilikom za strane medije.

Profimedia
 

Nedavno su je paparaci uslikali u šetnji sa ćerkom, a iako su imale maske, mnogi su zaključili da neverovatno liče.

Inače, od razvoda od Toma Kruza, Kejti baš i nema sreće u ljubavi. Nedavno je raskinula vezu sa poznatim njujorškim kuvarom Emiliom Vitolom i to nakon osam meseci zabavljanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike