Anja Mit počela da živi sa dečkom! Glumica otvoreno o emotivnom životu: Krijem ga kao zmija noge!

15.12.2021 | 12:41

Ona kaže i da je veoma komplikovana kada je izbor partnera u pitanju

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Za glumicu Anju Mit ova godina je bila neizvesna, teška, ali i puna ljubavi. Zaljubila se, voli i počinje zajednički život sa partnerom koga ljubomorno čuva samo za sebe. Za okupljene medijske ekipe na jednom prestoničkom događaju, među kojima je i bila i 24sedam, Anja je otkrila i da je bila veoma aktivna, te ispunjena na svim poljima tokom prethodnih meseci. 

- Ova godina mi je bila zaista lepa, ali sa druge strane puna neizvesnosti i strepnje da li ćemo biti zdravi. Desilo mi se mnogo lepih stvari i na privatnom i na poslovnom planu, tako da koliko god da mi je bila teška, bila je i lepa - priča glumica, pa nastavlja o tome za koju profesiju bi se odlučila, ukoliko bi bila primorana da bira, budući da joj mnogo šta ide od ruke.

Antonio Ahel/ATAImages
 

„Mnogo hteo, mnogo započeo?“

- Kada bih baš morala da biram, rekla bih gluma, ali ne mogu... I gluma, voditeljstvo i pevanje, ples, sve. Ranije sam se bojala one izreke: „Mnogo hteo, mnogo započeo“, svuda u svetu je to plus, nadam se da je i ovde. Meni je divno. 

Kako dodaje, emotivno je takođe veoma ispunjena.

- Meni je ljubav jako bitan faktor. Ja nisam osoba koja može samo da se zadovolji samo sa poslom ili sa ljubavlju. Ispunjena sam i na privatnom, poslovnom i emotivnom planu. Evo da kucnem u drvo - kazala je Anja, ali se na pitanje da li je na pragu udaje zbunila.

- Opa! - odreagovala je tada želeći da izbegne pitanje, a onda smo je sačekali sa novim - da li to znači i zajednički život sa partnerom, na koje je ona dala potvrdan odgovor.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Znači - rekla je kroz smeh Anja i otkrila čime ju je partner osvojio i da li je ljubomorna devojka. 

- Krijem ga kao zmija noge. Osvojio me je, pa svime onime što jeste. To je bilo na prvi pogled. Nisam ja ljubomora, mislim jesam (smeh). Ljubomora je znak nesigurnosti, pričamo o bolesnoj ljubmori, onoj van granica, ali ovako nemamo takav problem. Hvala Bogu, normalan jedan odnos.

Međutim, kada je odabir partnera u pitanju, smatra da je veoma komplikovana osoba.

- Ja sam komplikovana sama sebi, po odabiru same sebe, a bogami i partnera. Sve u svemu komplikovana sam, a samo pričam kako sam jednostavna - istakla je glumica.

 

„Devojka od trenutka!"

Kako je zatim dodala, ima ludačku energiju, a na pitanje šta je najluđe što je uradila ona kaže: 

- Od 1992. je sve ludo, od kad sam se rodila. Nemam najluđu stvar koju sam uradila, ali eto to sam ja. Šta mislim, to i kažem, što želim to i uradim. Devojka od trenutka. 

Bonus video: 

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2021/12/01/64c4e9aeb45738d81958cb2d/uhd/64c4e9aeb45738d81958cb2d.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958cb2d",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/thumb/917747_t_1639087380.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam