Princ Čarls besan zbog serije koja otkriva kakav je bio njegov odnos sa pokojnom Dajanom

17.11.2020

21:39 >> 21:42

0

Autor: N. Lisinac

Na kreatora serije ljut je i princ Vilijam jer su njegovi roditelji predstavljeni u pogrešnom svetlu

Princ Čarls besan zbog serije koja otkriva kakav je bio njegov odnos sa pokojnom Dajanom
Copyright Profimedia

Dan nakon premijere četvrte sezone serije “Kruna” izvori bliski kraljevskoj porodici navode da princ Čarls nije srećan načinom na koji je predstavljen njegov odnos sa pokojnom princezom Dajanom i vanbračna afera sa Kamilom Parker.

Kako je izbor blizak kraljevskoj porodici rekao za strane medije, njima je zasmetalo to što su neki detalji u seriji navodno fikcija kreatora, odnosno da nisu istiniti.

Naime, Čarlsu se ne dopada što je predstavljen kao hladan i distanciran u vezi sa princezom Dajanom i što priča inisistira na njegovom odnosu sa Kamilom.

Profimedia

Godinama nakon smrti Dajane, Čarls i Kamila su se trudili da formiraju pozitivnu sliku u medijima jer je princ Čarls bio omražen, a Dajana voljena od strane naroda i medija. Serija se na isti način ophodi prema Dajani i Čarlsu. Dok je fokus priče na njegovom vanbračno odnosu sa Kamilom, serija akcentuje nezrelu i manipulativnu prirodu Dajane, naročito u odnosu sa medijima koje je koristila za ličnu promociju.

Još jedan član kraljevske porodice navodno je ljut. Princ Vilijam jako je besan jer su njegovi roditelji predstavljeni u pogrešnom svetlu iako nema zvanične reakcije kraljevske porodice za sada su u pitanju samo nagađanja, piše “The Daily Express”.

Pročitajte još:

Noć pre venčanja princ Čarls je rekao princezi Dajani da je ne voli: Malo je falilo da se ne pojavi na venčanju!

Princ Čarls se razvodi od Kamile? Kraljica izdala naređenje o koje nije mogao da se ogluši

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike