Posle velike popularnosti filma "Mi nismo anđeli 2", Mirku Vasiljević je majka odvela kod psihologa

18.11.2020

15:45 >> 15:25

0

Glumica to danas ponosno ističe uz tvrdnje da je na tim seansama naučila mnogo korisnih stvari

Posle velike popularnosti filma "Mi nismo anđeli 2", Mirku Vasiljević je majka odvela kod psihologa
Mirka Vasiljević Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Glumica Mirka Vasiljević je vrlo mlada ušla u svet glume, a uz talenat i malo sreće uspela je da stekne ogromnu popularnost sa samo 15 godina, posle filma “Mi nismo anđeli 2”.

Ona je tada imala sreću jer je imala punu podršku svoje porodice. Naime, Mirkina majka je nakon toga učinila verovatno najispravniji potez kao roditelj, u želji da dete od 15 godina zadrži “na zemlji” i da ne krene stranputicom i odvela je na razgovore kod psihologa.

– Mojoj mami je sve to bilo nepoznato, a videla je šta se oko mene dešava, a ja to nisam umela da prepoznam… Ona se plašila da ne odem na tu stranu, da mislim da sam sad nešto bitnija od drugih, da ne krenem nekom stranputicom… Onda je rekla: “Ajde ti malo da odeš na neki razgovor. Boli te zub – odeš kod zubara; pocepa ti se patika – odeš kod obućara. Postoje ljudi i za to, pa malo popričaj, razgovaraj” – ispričala je Mirka u emisiji “Balkanskom ulicom” i dodala:

Mirka Vasiljević / ATAimages /Antonio Ahel

– Otišla sam na par nekih razgovora gde sam upravo dobila te odgovore – da nekad na “zašto?” imaš odgovor – zato. Da treba uvek ti da budeš ti, jer ti sebi uvek ostaješ.

Pročitajte još:

Mirka Vasiljević: Pored supruga i dece, u mom životu posebnu ulogu imaju i tri veoma bitne žene!

Mirka Vasiljević otkrila zbog čega decu ne ostavlja sa suprugom Vujadinom

 

 

 

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam